Jump to content
doggy

Една молба!

Recommended Posts

Ако на колегите от Пловдив не им е прроблем,искам да ги помоля за една услуга!!!Преди 4 месеца продадох TOYOTA TRUENO AE91 бяла с вдигащи фарове с дясна дирекция на момче от Пловдив казва се Григор(някой от вас може и да го познава).Колата е много рядка и предполагам бие на очи а и не вярвам да има друга такава там.Та молбата ми е:интересува ме дали колата вече е с Пловдивски номера(аз съм от Варна)защото все още си чакам копието от договора му за покупко-продажбаБлагодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тук в София виждах една такава бяла , караха я доста като на рали , красив автомобил , защо си я продал това си е класика като NSX

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да не я бъркате с АЕ86-не е такава(с предно предаване е колата)и мисля че трябва да е в Пловдив,не знам да е в София.Варненските и номера бяха:В 2010 РА мисля(задният номер е квадратен)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

!!! добре де ти като я продава във варна защо не взе от нотариуса копие на договора ,те по принцип и ти дават де

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продадох я само с пълномощно,затова

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

!!! кофти догги,освен да обявиш пълномощното за невалидно,или да им се обадиш ама ти и номер им нямаш инак ако е така и данъка ти се лепи на д-то и всичко останало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз така направих с пълномощно но на мен касмета ми е че е на инвалид колата и данаци не плащам винаги се прехвърля колата махаи ги тия пълномощни , надявам се да го намериш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

звъни им по телефона да ти пращат копие,даи им срок от седмица да речем и ако не ти го връчат,пускаш колата за издирване.кога си прехвърлил колата с пълномошно?декларациите,които си подписал важат за календарна година,безсрочното пълномошно също-до края на календарната година в която си го подписал.след това време няма да могат да я прехвърлят без тебе,а и ти можеш да отидеш и да си я вземеш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм я виждал в Пловдив,а доста се заглеждам по японки...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ам колега,ти от пълномошното копи нямаш ли,те по две ги дават.там трябва да има некви координати на тн купувач.даи улица,нещо и колегите които са на близо могат да направят по едно кръгче и да огледат,да поразпитат и те така.

Редактирано от pitbuls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако си много на зор намериа няква причина да се вида с пича(например:просто да погледна колата че съм и фен) и ще вида с какви номера е.иначе не съм я виждал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги зарежете документите,мен ме интересува съвсем друго.Просто искам да знам дали е пререгистрирана,за другото знам как да се оправям

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми нали ти трябва договора,за да я отпишеш от данъчното!като няма проблем,звани им да ти го пратят,като не са я прехварлили още им даи некъв срок и тва е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе мисля , че оня ден отдалеч мернах подобна тойотка, ама наистина може да се обърка, ако не я видиш отблизо. Ще се оглеждам и ако я мерна ще пиша веднага :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на отзовалите се,някой с по свежа информация?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...