doggy 183 #1 Публикувано 17 Март, 2009 Ако на колегите от Пловдив не им е прроблем,искам да ги помоля за една услуга!!!Преди 4 месеца продадох TOYOTA TRUENO AE91 бяла с вдигащи фарове с дясна дирекция на момче от Пловдив казва се Григор(някой от вас може и да го познава).Колата е много рядка и предполагам бие на очи а и не вярвам да има друга такава там.Та молбата ми е:интересува ме дали колата вече е с Пловдивски номера(аз съм от Варна)защото все още си чакам копието от договора му за покупко-продажбаБлагодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #2 Отговорено 17 Март, 2009 тук в София виждах една такава бяла , караха я доста като на рали , красив автомобил , защо си я продал това си е класика като NSX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #3 Отговорено 17 Март, 2009 Само да не я бъркате с АЕ86-не е такава(с предно предаване е колата)и мисля че трябва да е в Пловдив,не знам да е в София.Варненските и номера бяха:В 2010 РА мисля(задният номер е квадратен) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #4 Отговорено 17 Март, 2009 !!! добре де ти като я продава във варна защо не взе от нотариуса копие на договора ,те по принцип и ти дават де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #5 Отговорено 17 Март, 2009 Продадох я само с пълномощно,затова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #6 Отговорено 17 Март, 2009 !!! кофти догги,освен да обявиш пълномощното за невалидно,или да им се обадиш ама ти и номер им нямаш инак ако е така и данъка ти се лепи на д-то и всичко останало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #7 Отговорено 17 Март, 2009 и аз така направих с пълномощно но на мен касмета ми е че е на инвалид колата и данаци не плащам винаги се прехвърля колата махаи ги тия пълномощни , надявам се да го намериш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #8 Отговорено 17 Март, 2009 звъни им по телефона да ти пращат копие,даи им срок от седмица да речем и ако не ти го връчат,пускаш колата за издирване.кога си прехвърлил колата с пълномошно?декларациите,които си подписал важат за календарна година,безсрочното пълномошно също-до края на календарната година в която си го подписал.след това време няма да могат да я прехвърлят без тебе,а и ти можеш да отидеш и да си я вземеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #9 Отговорено 17 Март, 2009 Не съм я виждал в Пловдив,а доста се заглеждам по японки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #10 Отговорено 17 Март, 2009 (Редактирано) ам колега,ти от пълномошното копи нямаш ли,те по две ги дават.там трябва да има некви координати на тн купувач.даи улица,нещо и колегите които са на близо могат да направят по едно кръгче и да огледат,да поразпитат и те така. Редактирано 17 Март, 2009 от pitbuls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #11 Отговорено 17 Март, 2009 ако си много на зор намериа няква причина да се вида с пича(например:просто да погледна колата че съм и фен) и ще вида с какви номера е.иначе не съм я виждал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #12 Отговорено 17 Март, 2009 Колеги зарежете документите,мен ме интересува съвсем друго.Просто искам да знам дали е пререгистрирана,за другото знам как да се оправям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #13 Отговорено 17 Март, 2009 ми нали ти трябва договора,за да я отпишеш от данъчното!като няма проблем,звани им да ти го пратят,като не са я прехварлили още им даи некъв срок и тва е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #14 Отговорено 18 Март, 2009 абе мисля , че оня ден отдалеч мернах подобна тойотка, ама наистина може да се обърка, ако не я видиш отблизо. Ще се оглеждам и ако я мерна ще пиша веднага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #15 Отговорено 23 Март, 2009 Благодаря на отзовалите се,някой с по свежа информация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове