Jump to content
Guest Founder

Civic VTEC 1.6 16v Turbo

Recommended Posts

Guest Founder

Това на Даркоси хондата ли е ? и от кога е с турбо ? :ph34r: гледам ,че се е записал за драг състезанията днес / 27.08 / на божура ;)ако може да даде малко инфо и какви времена му дава сега :0-100400м etc поздрави Ангел Тончев a.k.a Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

От минлата седмица е с турбо.Днес бях на драг-а, но за жалост колата му още не беше завършена и имаше някои проблеми, които трябва да се оправят за в бъдеще. Успя да скъса само една мазда и това беше, просто колата имаше нужда от настройка, а нямаше време просто. Нищо де, с малко повечко време ще стане ПУШКА! :ph34r: Ще ги поизпотрепем! ;)Аз съм направил снимки, но гледам имаше няколко още съклубари, които щракаха и те.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

състезанието беше добро , жалко за Дарко , но за 3-4 дни не се прави мотор следващия път ще ги скъса .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

евала на дарко ;) вярвам че скоро ще покаже за какво става вапрос ;):ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

проблема на колата беше много тъп :ph34r: до последно си мислех че MAP сензора на хонда мери до 1.7 бара но се оказа в последния момент че е до 1бар подналягане и 0.7налягане ;) а турбината се развинтваше прекалено много на 6000rpm подминава 1.2бара до толкова ми беше манометара ;) и се получава че мапа мери до 0.7 и след това обеднява много и почват детонации и за това карах колата на състезанието до 5000-5500rpm а глвния проблем беше че wastegate който имах е за по големи налягания и нямаше как да го накарам за отвори когато колата е на 0.7-1бар ;)много ме е яд за състезанието но нищо сега пак ще заземя колата за няколко месеца но тоя път ще е резачка за дърва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 8100rpm

а мотора б16 ли е или само 1.6 втек 125кс?и колко си постигнал с тва турбо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

проблема на колата беше много тъп :lol: до последно си мислех че MAP сензора на хонда мери до 1.7 бара но се оказа в последния момент че е до 1бар подналягане и 0.7налягане ;) а турбината се развинтваше прекалено много на 6000rpm подминава 1.2бара до толкова ми беше манометара ;) и се получава че мапа мери до 0.7 и след това обеднява много и почват детонации и за това карах колата на състезанието до 5000-5500rpm а глвния проблем беше че wastegate който имах е за по големи налягания и нямаше как да го накарам за отвори когато колата е на 0.7-1бар ;)много ме е яд за състезанието но нищо сега пак ще заземя колата за няколко месеца но тоя път ще е резачка за дърва

:lol: реза4ка или прахосмука4ка ;) Браво мой,само ти си знае6 кво ти е коствало

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

:lol: реза4ка или прахосмука4ка ;)

Прахосмукачка за дърва Rulez ;)darcosi евала батенце :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Днес бях на драг-а ... Аз съм направил снимки, но гледам имаше няколко още съклубари, които щракаха и те.

Защо не дойде да се запознаем, като си бил там ??? Аз бях един от тези, които "щракаха" :lol: Има снимки, има и едно клипче с Darkosi срещу една Мазда 323 DOHC Turbo :lol:

а мотора б16 ли е или само 1.6 втек 125кс?и колко си постигнал с тва турбо?

Мотора е B16A2, а не D16Z6/7 !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Ами явно доста е поработил човека! Ама както казва има още неща за изчистване!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...