gazara 0 #1 Публикувано 16 Март, 2009 здравейте колеги.имам един вапрос относно джанти.купих си джанти 16' rial за моя прелюд 4 ген.само дето трябва да си взема и подходящи фланци,но не знам от каде.ако някой мойе да даде жокер ще съм много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 16 Март, 2009 (Редактирано) Фланци или втулки за центъра ?Ако е второто - на ботевградско шосе срещу караулката на кат има омв, до него - "Маргел". 6лв. за бройка. Редактирано 16 Март, 2009 от sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #3 Отговорено 16 Март, 2009 фланци-на стругар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #4 Отговорено 16 Март, 2009 Стругар, с доста прецизен струг или някой който работи на кординат машина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #5 Отговорено 16 Март, 2009 (Редактирано) Ако искаш алуминиеви - отиваш в 'АутоГруп' на 'Сребърна', имат стругар който да ги направи. Ако предпочиташ пластмасови - 'Маргел'. За втулки става въпрос.А фланци - също в 'Маргел'. Редактирано 16 Март, 2009 от nuddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове