KaJluTaPkO 4 #1 Публикувано 14 Март, 2009 Интересуваме каде във Варна правят такова.Ако някои знае нека сподели.... мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosh 4 #2 Отговорено 14 Март, 2009 Здрасти колега. Какво точно искаш да правиш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #3 Отговорено 14 Март, 2009 фирмата за бои Дупли има специална серия бои за стопове потърси тях по-удачно е от фолиото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 14 Март, 2009 има ги по магазините доста разцветки и нюанси-7 лв мисля че беше флакона.като ги правиш пръскаи от еднакво разстояние и с еднакъв натиск,че иначе на места стават по-тъмни(където задържиш)на места по светли.спрея е на dipli color Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oblaka 9 #5 Отговорено 14 Март, 2009 отиваш в първия магазин за бои и искаш Транспарантен спрей в какъвто желаеш цвят. сваляш стоповете облепяш , обезмасляваш и пръскаш на тънки слоеве зада не се разтече. успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #6 Отговорено 16 Март, 2009 Дидо в двора на МЕИ-то ги прави добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #7 Отговорено 16 Март, 2009 Мерси колеги....Сега остава само да видим какво ще забъркам Като е готово ще ви покажа малко снимки.....Ииииии верно друг вапрос хахах Пластмасите по таблото и вратите има ли такъв вариант да се пръснат и те....Защото едно аверче пробва ама краиния резултат беше УЖАСЕН! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #8 Отговорено 17 Март, 2009 Може да се напръскат и да станат цвета ,който желаеш ,но качеството ще е ужасно.Ако има някой,който се е справил успешно със тази задачка да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #9 Отговорено 17 Март, 2009 Ами аз мисля, че като си пръсках мойте пластмаси на старата аскона се справих доста добре Минаваш ги с водна шкурка мн ситна, след тва обезмасляваш и след тва пръскаш със спрей с пластификатор.Отгоре ги пръснах и с лак...Може и да ми е грешна "технологията", но доста добре бяха станали Спрея го пръскаш на почивки да изсъхне долния слой и да не се разтече (10-15 мин мисля, може и да греша). Препоръчително е да пръскаш някъде където няма прах (или поне не много)Не съм специалист, така че резултата винаги е с неочакван край Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #10 Отговорено 18 Март, 2009 Мерси за инфото колеги сега вече остава да видя какво ще направя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 21 Март, 2009 леле ебати и изразите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове