Jump to content
Д-р Конова

ЧРД на...

Recommended Posts

Да си ми жива и здрава.....довечера идим за зелените фафлип.п Честит празник и на другите рожденици

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М даа ... подмладява са Дара ... жива и здрава .. да ни праиш от онаа руската салатка и да тормозиш :dry: още оня моя френд и твой съпруГ ! Пали скарата ....Честито и на Ванката/Street Style/... и ти да си жив и здрав баце ... ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охххооооо :angry: Честит рожден ден и от мен, и Галя!Да си ни жива и здрава, и много късмет и кинти! :):dry: ЧРД и на другите рожеденици!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въъъъх,добре че погледнах форума че щях да са изложа... :thumbs1: .Да е жива и здрава кучката да си народим още кученца да и побелее ептен главата! :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Живи и здрави и много витеци за в бъдеще :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Честито и от нас :) Да си ни жива и здрава, както и всички около теб :) Сега да почерпиш с Публикувано изображение , а довечера със зелените фафли :fun:

..........Да е жива и здрава кучката да си народим още кученца да и побелее ептен главата! :P

А по тоз въпрос куче умната и гледай да не объркаш кучката с некоя писана, че да няма после ....... :thumbs1::):)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честтито да си жива и здрава :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ви благодаря за пожеланията!Довечера ще пием по една лимоната с фафли...Честит рожден ден и на другите рожденници!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оффф....щом мъжа ти почти те забрави, аз кво да се извинявам?!! Пък и нали знаеш че съм все последен...Честито в последствие, ама от сърце!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мене :) Да си жива и здрава, много обичана и щастлива. Не бях гледал форума, но занапред ще знам и няма как да забравя /с майка ми сте на една дата :) /

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...