Д-р Конова 24 #1 Публикувано 14 Март, 2009 Да си ми жива и здрава.....довечера идим за зелените фафлип.п Честит празник и на другите рожденици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 14 Март, 2009 М даа ... подмладява са Дара ... жива и здрава .. да ни праиш от онаа руската салатка и да тормозиш още оня моя френд и твой съпруГ ! Пали скарата ....Честито и на Ванката/Street Style/... и ти да си жив и здрав баце ... ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #3 Отговорено 14 Март, 2009 Охххооооо Честит рожден ден и от мен, и Галя!Да си ни жива и здрава, и много късмет и кинти! ЧРД и на другите рожеденици! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #4 Отговорено 14 Март, 2009 Въъъъх,добре че погледнах форума че щях да са изложа... .Да е жива и здрава кучката да си народим още кученца да и побелее ептен главата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #5 Отговорено 14 Март, 2009 Живи и здрави и много витеци за в бъдеще Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #6 Отговорено 14 Март, 2009 Честито и от нас Да си ни жива и здрава, както и всички около теб Сега да почерпиш с , а довечера със зелените фафли ..........Да е жива и здрава кучката да си народим още кученца да и побелее ептен главата! А по тоз въпрос куче умната и гледай да не объркаш кучката с некоя писана, че да няма после ....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 14 Март, 2009 Честтито да си жива и здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD BITCH 0 #8 Отговорено 14 Март, 2009 Много ви благодаря за пожеланията!Довечера ще пием по една лимоната с фафли...Честит рожден ден и на другите рожденници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #9 Отговорено 15 Март, 2009 Оффф....щом мъжа ти почти те забрави, аз кво да се извинявам?!! Пък и нали знаеш че съм все последен...Честито в последствие, ама от сърце! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #10 Отговорено 16 Март, 2009 Честито и от мене Да си жива и здрава, много обичана и щастлива. Не бях гледал форума, но занапред ще знам и няма как да забравя /с майка ми сте на една дата / Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове