Jump to content
TREACH

Въпрос за Ф20А4

Recommended Posts

Здравейте,нов съм във форума и предварително благодаря за отговорите ви.Четох доста тук и видях че някои наистина разбират.Към темата,до сега карах акорд 2.0 англичанка.Супер доволен съм...а за разхода не искам да говоря защото 100%някои няма да повярват,супер икономична за 2ка двигател.Продадох я защото ме е ударила друга мания прелюд 4,още не съм семеен и ми се кара нещо по така,а и от както се качих на един...Искам и прелюда ми да е 2.0 двигателя.Извинявам се но двигателите на акорда и прелюда 2000 кубика ми изглеждат еднакви :angel: Всъщност точно това е въпроса ми,за един и същ двигател в различно купе ли става дума?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми номера на двигателя на старата ти кола не го ли знаеш?колегите ще ти кажат кви са номерата на 2000 кубиковите прелюди и сравняваш тук-Visit My Website

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошо...на акорда не го знам :angel:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
:angel::):D:P :P :P :P :P ф20а4... Редактирано от едмундо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ай стига бе,демек същия двигател.Хмм....е какви са тези разходи които ви дават прелюдите 2.0? 13 бензин?Акорда на тотална ръчка на газ даваше толкова че и по малко...

Редактирано от TREACH

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми щом моторите са 1:1 от къде според теб ще дойде разликата в разхода ???Не са само тези двигатели 2.0... / на Прелюд и Акорд /.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако искаш прелюд 4-аз не бих се ориентирал към 2.0 мотора освен ако няма да правиш 100% суап със Х22.Бих ти предложил да вземеш Х22 или Х23 за да усетиш наистина кефа от тая кола.ps.с 2.0 F20A4 съм на сивия прелюд и разликата е ееееееееееееееееееееееееееееей такава :angel:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...