TREACH 26 #1 Публикувано 12 Март, 2009 Здравейте,нов съм във форума и предварително благодаря за отговорите ви.Четох доста тук и видях че някои наистина разбират.Към темата,до сега карах акорд 2.0 англичанка.Супер доволен съм...а за разхода не искам да говоря защото 100%някои няма да повярват,супер икономична за 2ка двигател.Продадох я защото ме е ударила друга мания прелюд 4,още не съм семеен и ми се кара нещо по така,а и от както се качих на един...Искам и прелюда ми да е 2.0 двигателя.Извинявам се но двигателите на акорда и прелюда 2000 кубика ми изглеждат еднакви Всъщност точно това е въпроса ми,за един и същ двигател в различно купе ли става дума? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 12 Март, 2009 ми номера на двигателя на старата ти кола не го ли знаеш?колегите ще ти кажат кви са номерата на 2000 кубиковите прелюди и сравняваш тук-Visit My Website Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TREACH 26 #3 Отговорено 12 Март, 2009 Лошо...на акорда не го знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #4 Отговорено 12 Март, 2009 (Редактирано) :P :P ф20а4... Редактирано 12 Март, 2009 от едмундо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TREACH 26 #5 Отговорено 12 Март, 2009 (Редактирано) Ай стига бе,демек същия двигател.Хмм....е какви са тези разходи които ви дават прелюдите 2.0? 13 бензин?Акорда на тотална ръчка на газ даваше толкова че и по малко... Редактирано 12 Март, 2009 от TREACH Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 12 Март, 2009 Ми щом моторите са 1:1 от къде според теб ще дойде разликата в разхода ???Не са само тези двигатели 2.0... / на Прелюд и Акорд /. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #7 Отговорено 12 Март, 2009 Колега ако искаш прелюд 4-аз не бих се ориентирал към 2.0 мотора освен ако няма да правиш 100% суап със Х22.Бих ти предложил да вземеш Х22 или Х23 за да усетиш наистина кефа от тая кола.ps.с 2.0 F20A4 съм на сивия прелюд и разликата е ееееееееееееееееееееееееееееей такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове