rov4o 0 #1 Публикувано 12 Март, 2009 Здравейте, интересува ме има ли и къде се намира диагностичната букса на Хонда Кончерто 91г. Д16А6 1.6 двигател.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostakiHonda 0 #2 Отговорено 1 Април, 2012 Аз лично , за пръв път чувам за такава букса , но дано някой по-компетентен от мен да изкаже мнение Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_83 13 #3 Отговорено 1 Април, 2012 при д16а8 ,нещата са следните ,намираш компютъра ,по принцип трябва да е в долния десен ъгъл, в краката на пасажера ,под мокета ,та на въпросния комп има едно прозорче и вътре е светодиодчето, което показва грешките ,ако има ,а процедурата е, или на контакт или на работеща кола и просто броиш премигванията ,не се притеснявай ако пропуснеш първото броене, така или иначе се повтарят ,опитай дано съм помогнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_83 13 #4 Отговорено 4 Април, 2012 колега ако е станало или не е ,хубаво беше да кажеш ,та и някой друг в последствие да се възползва от тия всичките писаници ,поне мисля че това е идеята 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове