Jump to content
Guest gothic_fan

Въпрос за Angel Eyes

Recommended Posts

Guest gothic_fan

Имам следния въпрос: взех си фарове Angel Eyes които са със светодиодни пръстени, светещи синьо-зелено, така са си фабрично, ще имам ли проблеми с полицаите след като фаровете са си сертифицирани????? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Не, защото Angel Eyes-a не се използва за осветяване на пътя. Един приятел от Бургас /пълен селянин/ си е сложил на колата, къде лампичка, там различен цвят. Та мигачите му светят в синьо единия, а другия в зелено. Не ми се е оплаквал от година-две да е имал някакви проблеми, а и май изобщо не се е оплаквал. Плюс това, почти всяко BMW има Angel Eyes, а да виждаш да ги спират за това? !!!Peace!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Да, но ако си сложиш сини диоди на габаритите на обикновени фарове и гледай какво става...А неоните отдолу и те не са за осветяване ама реват и глобяват?????? !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Az bez sinite lampicki na pruskalata na prednosto stuklo i na vurha na antenata ne murdam nikude!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Е това е оптимизъм, браво колега! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

gothic_fan Публикувано на Aug 25 2005, 06:46 PM   Да, но ако си сложиш сини диоди на габаритите на обикновени фарове и гледай какво става...А неоните отдолу и те не са за осветяване ама реват и глобяват??????

Ми тук ще те опровергая :D Една година че и повече си карах предишната кола с диоди вместо габарити, но никой не ме е спирал по този повод. Най често ме спираха заради Варненската ми регистрация - тогава !!! и като ми видеха че съм от София директно - "минавай" :dry:А що се отнася до неоните - няма закон който да ги забранява :D Със такива съм вече близо година и за тях също не са ме спирали да ми мрънкат ;) Веднъж само ме спряха, изкефиха се, питаха как съм ги направил и къде, и се разотидохме по живо по здраво ;)Както и да е изпаднах в дълбок ;) Надявам се Виктор да не ми направи ;):dry:По въпроса за "angel eyes" - Познавам доста хора които също не са имали проблеми, а и както се каза по на-горе - Ако бяха забранени, то новите БМВ-та нямаше да са с такива ;) Слагай на воля ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Благодаря, вече не ме е страх, слагам ги направо !!!!! Ще постна снимки като станат.... !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

аз пък ще кажа 4е на предишната ми кола имах сини лампи4ки на габаритите и пръска4ките на стъклото и ме глобиха миналото лято в стара загора (оправиха ми ваканционото настроение за морето) !!!

Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Именно, на мен ми правят проблем само защото съм сложил сини диоди за осветлението на рег. номер отзад, искаха 20лв да ми пишат акт само за това!!!! А може би защото регистрацията не е русенска, и затова се заяждат....Като разбраха че съм си от града и ме пуснаха...Защо така се гаврят с колите с рег. от друг град можете ли да ми обясните??? Благодаря...PS: Аз все пак ще си направя колата както искам , те не могат да ме спрат...То сега разбрах че почвала акция тъй че направо да се запася с дребни... :ph34r:

Редактирано от gothic_fan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sashko

ако се тръгнат да се зачждат могат да се хванат за всичко .... по принцип в правилинка за движение по пътищата пише жълта или бяла светлина .... ... просто не се заяждай и не парадирай мноо мноо с angel-a и ще си ок.аз също съм с angel ама са си бяло-синкави и не сам имам проблем даже имам и блицове хехе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...