Guest Patrik #1 Публикувано 25 Август, 2005 johnyboyза да не осираме другата тема я само ми кажи каде в поста на момчето е написано изкъртени спойки ???? колеги появи ми се проблем...сивика започна от време навреме да не иска да пали.На Омбре диагнозата е -главното реле /в Бултрако това реле струва 170лв/ та някои има ли идея дали може да се намери такова някаде на по ниска цена.......... или ти си врачка и само от това че му прави проблем релето вече имаш диагноза - май не си много добър в работата си щом искаш да презапояваш нещо дори без да си го видял ???само да ти кажа че не си единствен който е чувал що е то електричество и за проблем на релето може да е както спойка така и зацапан контактор нали сам се сещаш че по тия части се натрупва и нагар и ако проблема е такъв както в моя случай беше и както в много други случаи сега обясни на всички кое е по лесно да се пробва да се пръсне със спрей или да вадиш направо оная си работа дето си вадиш хляба с неяе това ако е помощ ... по добре не му я давай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #2 Отговорено 25 Август, 2005 Не искам да взимам страна в този спор(има вече такъв),но в 99% от случаите нещата се свеждат до презапояване на спойките.Спрея има ефект колкото и един удар по релето.Имам един познат ,който като му откаже релето просто рита с крак кората под волана и нещата се оправят за ден-два.(сериозно)Абе в края на краищата всеки си решава.Пръскайте ,удряйте,запоявайте.Щом има ефект-браво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #3 Отговорено 25 Август, 2005 За протокола: Въпросът за спуканите ( изкъртени) спойки бе косвено повдигнат от nta, така че Патрик, какво се нервиш??? Освен това, То и да го наплюеш сигурно ще има ефект, щото слюнката е проводник........ Ама да пръснеш една студена/спукана/изкъртена спойка със контактен спрей и да кажеш "Оправих го" си е направо смешно и адски непрофесионално. Иначе като временно решение, колкото да се прибереш - става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki #4 Отговорено 25 Август, 2005 Абе хора, к'во буксувате около няколко изречения? Попитаха ви какво да правят с релето, вие си дадохте мнението, пък да се оправят. Какво започнахте да се джанкате, няма смисъл, този бил прав, онзи бил онакъв? Няма ли с какво хубаво да се занимавате та се карате за глупости? При едни върши работа едно, при друг друго, после трето и т.н. Недейте така, все пак сте съклубари! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #5 Отговорено 25 Август, 2005 ми то нали за тва е offtopic тука да си говорим глупости а иначе кво ми дреме кой с кво ще ремонтира и аз така, казах как при мен свърши работа той си преценява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #6 Отговорено 25 Август, 2005 ми то нали за тва е offtopic тука да си говорим глупости Кви контактни спрейове? Вземаш молив ама по-мекичък ... B2 или B3 ... В7 и чертаеш и мажеш по пистите и спойките! Става лудница супер здраво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #7 Отговорено 25 Август, 2005 ша взема tippmanna да ти нашаря задника аз на теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #8 Отговорено 25 Август, 2005 Ей Колега много си докачлив Нали се опитваме да помогнем? В твоя случай ако е помогнало то е било изключение което потвърждава правилото. май не си много добър в работата си вадиш направо оная си работа дето си вадиш хляба с неяНе си изкарвам хляба с "оная си работа", а с онова нещо дето му викат поялник п.п. На Дидко номера с молива става, ама трябва и малко сребърен прашец и лак за нокти !!! Продава се такова "мазило" ама струва майка си и баща си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #9 Отговорено 27 Август, 2005 Patrik мойто го оправи САМО като го пръсна с ВД40. 2-ра година не е давало НИКАКВИ ядове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове