Jump to content
Guest Patrik

за johnyboy

Recommended Posts

Guest Patrik

johnyboyза да не осираме другата тема я само ми кажи каде в поста на момчето е написано изкъртени спойки ????

колеги появи ми се проблем...сивика започна от време навреме да не иска да пали.На Омбре диагнозата е -главното реле /в Бултрако това реле струва 170лв/ та някои има ли идея дали може да се намери такова някаде на по ниска цена.......... 

или ти си врачка и само от това че му прави проблем релето вече имаш диагноза - май не си много добър в работата си щом искаш да презапояваш нещо дори без да си го видял ???само да ти кажа че не си единствен който е чувал що е то електричество и за проблем на релето може да е както спойка така и зацапан контактор нали сам се сещаш че по тия части се натрупва и нагар и ако проблема е такъв както в моя случай беше и както в много други случаи сега обясни на всички кое е по лесно да се пробва да се пръсне със спрей или да вадиш направо оная си работа дето си вадиш хляба с неяе това ако е помощ ... по добре не му я давай

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Не искам да взимам страна в този спор(има вече такъв),но в 99% от случаите нещата се свеждат до презапояване на спойките.Спрея има ефект колкото и един удар по релето.Имам един познат ,който като му откаже релето просто рита с крак кората под волана и нещата се оправят за ден-два.(сериозно)Абе в края на краищата всеки си решава.Пръскайте ,удряйте,запоявайте.Щом има ефект-браво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

За протокола: Въпросът за спуканите ( изкъртени) спойки бе косвено повдигнат от nta, така че Патрик, какво се нервиш???

Освен това, То и да го наплюеш сигурно ще има ефект, щото слюнката е проводник........ Ама да пръснеш една студена/спукана/изкъртена спойка със контактен спрей и да кажеш "Оправих го" си е направо смешно и адски непрофесионално.

Иначе като временно решение, колкото да се прибереш - става.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Абе хора, к'во буксувате около няколко изречения? Попитаха ви какво да правят с релето, вие си дадохте мнението, пък да се оправят. Какво започнахте да се джанкате, няма смисъл, този бил прав, онзи бил онакъв? Няма ли с какво хубаво да се занимавате та се карате за глупости? При едни върши работа едно, при друг друго, после трето и т.н. Недейте така, все пак сте съклубари!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

ми то нали за тва е offtopic тука да си говорим глупости :D а иначе кво ми дреме кой с кво ще ремонтира и аз така, казах как при мен свърши работа той си преценява

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

ми то нали за тва е offtopic тука да си говорим глупости  ;)

Кви контактни спрейове? Вземаш молив ама по-мекичък ... B2 или B3 ... В7 ;) и чертаеш и мажеш по пистите и спойките! Става лудница супер здраво! ;);):D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

ша взема tippmanna да ти нашаря задника аз на теб ;):D;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ей Колега много си докачлив :dry: Нали се опитваме да помогнем? В твоя случай ако е помогнало то е било изключение което потвърждава правилото.

май не си много добър в работата си

:dry:

вадиш направо оная си работа дето си вадиш хляба с нея

Не си изкарвам хляба с "оная си работа", а с онова нещо дето му викат поялник :D п.п. На Дидко номера с молива става, ама трябва и малко сребърен прашец и лак за нокти !!! Продава се такова "мазило" ама струва майка си и баща си :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Patrik мойто го оправи САМО като го пръсна с ВД40. 2-ра година не е давало НИКАКВИ ядове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...