vanko ABF 0 #1 Публикувано 9 Март, 2009 Колеги имам проблемслед като се опитах да го сваля от единия коректор и даго сложа на другияго счупих Пробвах даго залепя но неможа да станеи сега като запалих колата сама вдига оборотите много Мотора е В16А2 и става ли от друг мотор този клапанИако някой има такъв може да пишиили ако някой знае дали може дасе направи нещоще съм много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 9 Март, 2009 Временно запуши тръбичката към смукателя да не взима въздух. Ако е същия клапан за които се сещам, аз съм карал без него известно време докато си поръчах оригинален. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko ABF 0 #3 Отговорено 9 Март, 2009 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=23...mp;pid=10976658Ето това е клапананов ми казаха около 80 лв с поръчка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k0c3 2 #4 Отговорено 9 Март, 2009 (Редактирано) търси в ибейтам е най много 5-10лвhttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/new-acura-h...sQ5fAccessories Редактирано 9 Март, 2009 от k0c3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 9 Март, 2009 (Редактирано) BOSS HOGSS Редактирано 9 Март, 2009 от pitbuls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko ABF 0 #6 Отговорено 10 Март, 2009 Имам доста части от Д13Б2някой знаели дали там го има клапанаи ако трябва дасе поразровя да намеряБлагодъря все пак на отзовалитесе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #7 Отговорено 10 Март, 2009 Не, на D13 няма такъв клапан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #8 Отговорено 11 Март, 2009 (Редактирано) Не, на D13 няма такъв клапан.Напротив - има PCV клапан.Намира се точно отгоре на смукателния колектор. Метален е с резба и се развива много лесно. Като клапан си е PCV клапан, но понеже се завива направо смукателния колектор няма да може да се ползва(може би с преправяне). Всъщност не знам на Б16 какъв е,но предполагам,че е пластмасов Г-образен. На Д13 е такъв: Предполагам на Б16А2 е такъв: Редакция: Да, сега видях горните връзки.На Б16А2 е Г-образен. Евентуално от Д13 може да стане като временно да спасиш положението. Редактирано 11 Март, 2009 от войводата/cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #9 Отговорено 11 Март, 2009 на д14 е същия, предполагам че на всяка по съвременна хонда го има и ще ти свърши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko ABF 0 #10 Отговорено 11 Март, 2009 на д14 е същия, предполагам че на всяка по съвременна хонда го има и ще ти свърши работаБлагодарностивече го видях свалих от Д13-катаи ще пробвам даго направятрябва да стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове