Jump to content
NCN

Проблем със смукач

Recommended Posts

Проблемът е следния: Колата няма смукач и 10-15сек след стартиране на двигателя светва чека.Каручката е с OBD0 проблем беше докато намеря тест буксата и ми казаха, че е под капака до левия фар. Окъсих я но никаква промяна в сигналите на лампичката.Нека колеги които са се сблъсквали с подобен проблем или са наясно да пишат.Благодаря предварително!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай да изтриеш грешките на компа,като изкараш бушона за зануляването му(намира се в двигателният отсек при главните бушони.пише "hazard"на него)!тест букса за компа няма!Вдигаш мокетчето където е компютъра,даваш на контакт и броиш премигванията на тестовата лампа на компа!Какви сигнали,дава лампичката на компа?Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

вентила който управлява вакуумната мембрана до дросела се намира на ламарината която е м/у коша и купето. Два еднакви вентила са един до друг но не помня точно кой беше за смукача. Провери дали не се е измъкнал кабела. В тумбестото нещо което е до дросела (вакуумната мембрана) влизат 2 маркучета >> едното отваря дросела когато стартираш и идва от всмукателя, другото е за смукача и отива към клапана за който споменах

Редактирано от Nasakoto.Yakata

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...