pascoff 1 #1 Публикувано 6 Март, 2009 Продавам Ламбда сонда с парт номер - 36531p2ra01 - за следните модели: Купена е от e-bay.co.uk, но се оказа, че не става за моята HR-V, не догледах датите на производство, за които в съвместима. Тази е 4 ома, докато сегашната ми е 20 ома (ако не се бъркам). Чисто нова е, слагана е веднъж за проба. Цена 80лв. Контакти: тел. 0899 863487, намира се в София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #2 Отговорено 6 Март, 2009 Каква марка е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pascoff 1 #3 Отговорено 6 Март, 2009 Не пише. На пакета имаше лепнат етикет с парт номера, но на самата сонда няма никакви надписи. Писах на този, от който е поръчах дали е оригинална част на хонда, но не ми отговори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 6 Март, 2009 Най вероятно е OBX - аз си поръчвах същата от USA, засега работи, колко ще изкара един господ знае.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #5 Отговорено 6 Март, 2009 Аз се моля моята да се развие та да не зимам тази (моята е денсо) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове