Jump to content
Guest arsen

полир паста

Recommended Posts

Guest arsen

Здравейте искам да ви питам каква полир паста използвате. И да ми препоръчате каква да си взема.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=5896 Ето снимки на колата за да ми кажете каква паста е необходима за тази боя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Костенурка една зелена---> и никога Мафра - съсипах си Хондака с нея :hondarulez::lol:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Пастите на "sTp" също са много добри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Едно време си ги пастирах с Agip. Беше много добра, ама не съм виждал отдавна.Скоро купих SONAX и от нея съм също толкова доволен. И двете горепосочени са в кръгли метални кутии (като голяма консерва).Но каквото и да правиш, никога не си купувай на Shell. Имат една такава, в сребристо шишенце. С това чудо колко съм се ядосвал не е истина :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Ако боята ти е в добро състояние си вземаш на Turtle Wax полир паста, ако има някакви налепени мърсотии, които немогат да се махнат с друго, или драскотини си вземи от същата марка абразивна паста, но много внимавай да не се докараш до пребоядисване, като след абразива мини с полира. А следващ компромисен вариант е ако имаш познат бояджия вещ в полир пастите отиваш при него и за 10-тина мин си готов. Иначе със зелената "Костенурка" се работи много лесно. Нанасяш, чакаш да засъхне и после с памучен парцал махаш засъхналото. Айде късмет!

Редактирано от dancing_niki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RENZO

Не просто търтъл вакс а търтъл вакс+тефлон. Оствяш колата някъде на сянка да изстине добре, и започваш търкането (става доста лесно с нея) ВАЖНО:Никога тази операция не се се извършва на слънце или при загрята ламарина !!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest La4o

А защо не трябва да е на слънце или загряла

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

3М - най-добрите, е малко скъпички са, ама си струва. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Съгласен за 3М. Абразива можеш да го подбереш по-точно. Не прекалявай с търкането защото малко или много си е сваляне на слой боя. Прави разлика и между полир паста и шлайф паста. Ако има дефекти, дребни драскотини, неприатни моменти - шлайфа ще ги заличи до известна степен. Полира ти запазва боята. Водата започва да се стича като по рекламите. И преди полирането гледай да е перфектно измита да не запечаташ и размазаните мухи вътре :ph34r:Не се препоръчва да е нагрята ламарината защото пастата бързо съхне. Малко или много се изпарява. Поне за мен е по-добре да няма пряка слънчева светлина защшото се вижда до къде е търкано и къде не. Ако имаш шлайф ... най-добре си вземи гъби и давай с него. В противен случай ... бая търкане пада.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...