Jump to content
Guest ка3ака

хонда NSX

Recommended Posts

Guest ка3ака

парвата регистрация на колата е 1997г.трябват ми ангренажен ремък с обтяжната ролка и всички ремъци по двигателя,свещи,кормилни щанги комплект-леви и десни,и емблемата която е на предния капак колата е HONDA NSX-ACURA.кажете от каде мога да си поръчам тези части но много държа да са оригинални!!! мога да дам и номер на рамата и двигателя но по лично съобщение.колата е с двигател 3.0-280h.p.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

По междодругото: да не би случайно да става дума за ТАЗИ красавица ? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

леле :lol: страшен автомобил ;):hondarulez: .......май само в Бултрако ще можеш да намериш тези неща и да са със сигурност оригинални. Ама за NSX по принцип незнам има ли ментета, в БГ кой ще си прави труда да вкарва, не са много хората с такива автмобили, които ще му потърсят части.Бултрако АД - Виж този линк.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ка3ака

колата е същата.хора кога успяхте да снимате колата???благодаря за информацията която част от нея и аз не знаех.ако знаете колко време съм ровил в интернет да намеря този вашия форум.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Звънни и на този номер -0888613018 , Ники . Може да ти помогне :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

колата е същата.хора кога успяхте да снимате колата?

Папараците не спят ;) Аз лично имам още много снимки на автомобила (предоставени са ми от съклубаря на име Марти :lol: ), където дори е сниман част от уникалния сериен номер на автомобила (VIN) намиращ се на шофиорския праг (по което се познава че автомобила е бил произведен ЗА Канадският пазар ;) ).PS: ето един сайт: http://nsxprime.com... където можеш да откриеш абсолютно всичко за NSX ! Като имам предвид всичко, значи имам предвид... ВСИЧКО ! Това е НАЙ-ДОБРИЯ сайт посветен за модела NSX, всякаква информация има там ;) Ще ти е много полезен, сигурен съм. Стига да имаш нервите да отделиш десетки часове за изчитането му де :hondarulez:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ка3ака

за преглеждането на този саит не ти са нужни нерви а свободно време. :hondarulez:то си е чисто забавление

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

колата е с двигател 3.0-280h.p.

искаш да кажеш 3.2-290 ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

колата е с двигател 3.0-280h.p.

искаш да кажеш 3.2-290 ??
Едва ли - човека е собственик на колата коментирана в ТАЗИ ТЕМА !!! Прочети и ще видиш за какво става дума :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ка3ака

колата е V6 3.0 конските сили са около 280 дали са 275 или 280 не знам но има ли някакво значение?но сам сигурен че е 3.0.онази тема не сам я писал аз но благодаря за инфото и аз научих нещо полезно :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

колата е V6 3.0 конските сили са около 280 дали са 275 или 280 не знам но има ли някакво значение?но сам сигурен че е 3.0.онази тема не сам я писал аз но благодаря за инфото и аз научих нещо полезно :hondarulez:

леле :lol: ,пич-знаеш кво да караш -мъ сега остава да се тормозиш -на кво по хубаво да се качиш в бъдеще -ха ха ха ;) -майтапа на страна -поздравления !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ка3ака

момчета колата не е моя де да беше мои много добър приател я купи от предищния и собственик и ми възложи задача да му намеря горепосочените части.колата е без забележки просто на по сериозна кола през живота си не съм се качвал :hondarulez: и няма човек които да не се обърне да гледа колата докато се скрие от погледа му.колата е по атрактивна и от порше.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

това е една от колите за които си мечтая :hondarulez: СУПЕР ЕЕЕЕЕ :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

невероятна е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ка3ака

невероятна е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

''беше'' невероятна :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

6то е ко е станало

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ка3ака

6то е ко е станало

<{POST_SNAPBACK}>

катастрофа не съм много сигурен но момчето няма да я възтановява не съм се виждал с него още

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam
:cool: Много неприятно !!!Ако можеш пусни пик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Не трябваше точно тая кола да катастрофира.Ако може никой да не катастрофира,но от тоя модел са само 2 бр.в България и ................Да помагаме за възтановяване все пак.Всичко се възтановява.Говори със собственика.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion
:cool: Много жалко...NSX-a беше прекрасен!Можеш ли да кажеш какви точно са щетите ако можем с нещо да помогнем... Редактирано от Krelion

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Не трябваше точно тая кола да катастрофира.Ако може никой да не катастрофира,но от тоя модел са само 2 бр.в България и ................

Да помагаме за възтановяване все пак.Всичко се възтановява.

Говори със собственика.

<{POST_SNAPBACK}>

алуминиевата структура да не кажа невъзможно, но никой не възстановява, а се подменят гредите. те са лепени една за друга и 'разлепянето' е доста труден и кофти процес. и съответно скъп. освен да и се направи нова структура от тръби (rollcage)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Ти поне си виждал Емо при Тоше как от трудни за рисуване им връща първоначалния образ.Голям процент от колите които възтановяват са с алуминиева конструкция.Е има и случаи в които просто не си заслужава,дано тоя да не е такъв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ка3ака

идея си нямам момчета ама предницата на колата е много зле :( мисля че застрахователите ще я бракуват не съм говорил със собственика и все още като говоря с него ще ви кажа какво мисли да прави с нея

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...