competition 2 #1 Публикувано 4 Март, 2009 (Редактирано) Някой сблъсквал ли се е с търсене на добри тампони за предните носачи и ако да къде да търся.Лятото сменях точно тези тампони ,но уви не ме изкараха много само половин година.Колата е Сивик 5-та седан Редактирано 4 Март, 2009 от Golf-Assassin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fero 9 #2 Отговорено 4 Март, 2009 (Редактирано) Някой сблъсквал ли се е с търсене на добри тампони за предните носачи и ако да къде да търся.Лятото сменях точно тези тампони ,но уви не ме изкараха много само половин година.Колата е Сивик 5-та седанЗдравей колега.Принципно зависи ако си с твърдо окачване е нормално по-бързо да ти се разбият тампоните,понеже както беше казал един колега от форума разбитата предница е като бонус към спортното окачване.Иначе магазините за японски части са на ЖП гарата точно срещу обращача.Нипартс са малко по-скъпи но винаги имат количество на склад и предлагат прилично качество. Редактирано 4 Март, 2009 от Fero Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Malano4e 0 #3 Отговорено 4 Март, 2009 В Елит Кар (бул.Сливница посока центъра,преди лятно тракия в дясно)имаха на TRW, тампоните са добри,ако не ме лъже паметта бяха към 80 и няколко лв. А иначе Нипартс са пакетажна фирма,не са производители и качествените части са въпрос на късмет да олучиш добра партида. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #4 Отговорено 4 Март, 2009 Благодаря Ви за помощта.Аз си купих днес от представителството на Хонда във Варна т.е "Карада" и парите са същите като на измислените марки,които са на пазара.Четирите тампона(без задните) ми излязоха 90 лв марката не я запомних,но на пликчетата пишеше "Made in Japan" и се надявам силно да са от там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #5 Отговорено 4 Март, 2009 Някой сблъсквал ли се е с търсене на добри тампони за предните носачи и ако да къде да търся.Лятото сменях точно тези тампони ,но уви не ме изкараха много само половин година.Колата е Сивик 5-та седанЗдравей колега.Принципно зависи ако си с твърдо окачване е нормално по-бързо да ти се разбият тампоните,понеже както беше казал един колега от форума разбитата предница е като бонус към спортното окачване.Иначе магазините за японски части са на ЖП гарата точно срещу обращача.Нипартс са малко по-скъпи но винаги имат количество на склад и предлагат прилично качество.Съгласен съм с теб,но за половин година ли ще ги съсипе?Външно им нямаше нищо на старите,но бяха омекнали доста.Според мен просто на пазара няма нищо читаво и да дадеш една шапка пари гаранция никой не дава дали ще те изкарат поне година.Така че аз не вярвам вече че като са по-скъпи ще бъдат и на по-добро качество ,лично мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #6 Отговорено 4 Март, 2009 Ползвайте само оригинални тампони за да нямате ядове,още повече и цените им са перфектни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове