Jump to content
ShEfA

Ръководство на потребителя /книжка/

Recommended Posts

От както съм фен на Хонда си търся да си намеря книжката на потребителя, която върви с колата. Дето обяснява как да включиш парното, как да си дръпнеш седалката. :cool: Сега имам такава, ама е на Италиански! Много искам да я разгледам, имам мания към такива книжки, честно. А и е хубаво ако някой знае къде я има или я има скътана, да я сподели с всички, че тези, които нямат и не им е ясно нещо по експлоатацията на автомобила да я разгледа. Когато напиша users manual в интернет, с всякакви търсения все излиза service manual, който всички имаме, или поне тези, които са се интересували, знаете какво имам предвид. Та... ако успеем да намерим за този модел сивик, защо да не си направим едно архивче на всички модели потребителски книжки, които можем да намерим. :)Благодаря предварително :)Става дума за интернет вариант, не съм пояснил... :lol:

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От както съм фен на Хонда си търся да си намеря книжката на потребителя, която върви с колата. Дето обяснява как да включиш парното, как да си дръпнеш седалката. :cool: Сега имам такава, ама е на Италиански! Много искам да я разгледам, имам мания към такива книжки, честно. А и е хубаво ако някой знае къде я има или я има скътана, да я сподели с всички, че тези, които нямат и не им е ясно нещо по експлоатацията на автомобила да я разгледа. Когато напиша users manual в интернет, с всякакви търсения все излиза service manual, който всички имаме, или поне тези, които са се интересували, знаете какво имам предвид. Та... ако успеем да намерим за този модел сивик, защо да не си направим едно архивче на всички модели потребителски книжки, които можем да намерим. :)Благодаря предварително :lol:Става дума за интернет вариант, не съм пояснил... :)

Бултрако ще ти продадат. Ако не си виж личното съобщение за безплатни подараци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колегата отгоре пусна тема, тази може да се затваря. Ръководството на потребителя е много полезно, вижте темата за да разберете :)http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=31923

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...