Jump to content
Guest KnownHow™

Крадливи Араби

Recommended Posts

Guest KnownHowâ„¢
:hondarulez: Ако някой от Вас скоро си купи от арабите предни габарити, задни фарове за мъгла и предни мигачи - всичките за CIVIC SHUTTLE 1989г. - ДА ЗНАЕ ЧЕ СА МОИТЕ! За половин час миналата седмица спрях в центъра на София и всичко което изброих по-горе изчезна от колата ми. Гадното е , че са ги откраднали заедно с буксите като са срязали проводниците.Сега или рябва да си ги купя от АРабите мръсни! или ...... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Защо реши, че арабите са ти ги гепили? На мен не веднъж ми крадат по колата разни неща и не мога да обвина никой докато не знам със сигурност, че е той. Иначе е малко ковти така да се набеждаваш хора, няма значение от каква народност и прочее.Между другото темичката е за раздел офтопик!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Само да попитам - как ти се свалят габаритите и другите неща, да не би да са били с винтчета от пред? Щото почнах и аз да се притеснявам, но при мен винтовете са от вътре. Затова питам?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Абе братле, арабите мога да ти кажа че са толкова смотани в ръцете, че един болт с тресчотка немогат да развият. Виж това да ти свалят тези неща от колата си има джепчии дето освен всичко са и безскрупулни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KnownHowâ„¢
:hondarulez: Със сигурност не са го направили самите араби. Но стоката отива при тях. Защото когато отидеш да си потърсиш някаква част при тях има всичко, а ако няма бързо го доставят. Лично съм виждал че всички електрически части са с отрязаните букси. Та почеркът ми е познат. Освен това ми е за втори път. :lol:. Първия път се съмнявах дали не си купувам от тях моите габарити. Но сега нямам никакво съмнение! Ама какво да направя! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

ми ще гледаш маркировката и ако си я познаеш викваш едно ченге и с него си ги прибираш или направо пращаш застрахователя ако си застрахован

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

:hondarulez: Със сигурност не са го направили самите араби. Но стоката отива при тях. Защото когато отидеш да си потърсиш някаква част при тях има всичко, а ако няма бързо го доставят. Лично съм виждал че всички електрически части са с отрязаните букси. Та почеркът ми е познат. Освен това ми е за втори път. :lol:. Първия път се съмнявах дали не си купувам от тях моите габарити. Но сега нямам никакво съмнение! Ама какво да направя! ;)

Така е и аз съм пазарувал от там и то мяй няма някой да не е!Те разфасоват автомобили зад граница и ги вкарват от вън така, както имат морги и тука в БГ. А буксите ги режат навсякъде, защото разфасоват и заминават частите, никой няма време да си играе, за да ти ги разпоява и събира жичка по жичка.Значи може и да си прав, но е грозно във форума да се сипят необосновани клевети по адрес на някой, та който и да е било, за кражба или нещо друго. Значи всичко си опира до предположения все пак........А относно частите, не е редно да имат каквато и да е била маркировка! ;) Ако някой види е длъжен да сигнализира в Полицията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ако някой види е длъжен да сигнализира в Полицията.

Хубаво звучи :hondarulez: Ма нямя как да стане ;) По сто причини :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Маркирани ли бяха тия чаркове?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Маркирани ли бяха тия чаркове?

Аз не съм си купувал до сега от никъде части с маркировка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackmary

уффф, много тъпо! същата съдба ме сполетя :P тази сутрин осъмнах с дупки вместу мигачи!! направо ми писна! отвили са ги от винтчетата тая нощ от пред нас, не погледнах дали и буксите не са ми отнесли,мамка им! застрахователите казаха,че не въстановяват изчезнали части, а в 'бултрако' знаете ли колко е един мигач за crx (1ва ген) - 230лв!!!!!! :P то е ясно , че не е там мястото за пазар, но кажете от къде да си намеря по евтини, pls!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

blackmary моите съболезнования ...ще потърся, ако намеря ще ти звънна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackmary

ооо мерси ти, ще чакам да звъннеш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

Ве4е на пазара се появява нов вносител на 4асти от China,видях му 4аст от цените и мога да кажа,4е са много приемливи,поне според фактурите.Скоро още инфо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KnownHowâ„¢

Първите ми габарити бяха маркирани, ама това не ги спаси. Вторите не бяха. Третите пак ще ги маркирам, ама знае ли човек!? ;) Както всички знаете всички осветителни тела по Хондите се свалят изключително лесно. Японците са честен и принципен народ, едва ли са мислили, че ще се крадат много лесно. ;) А защо не ни дадеш координатите на новия китайски вносител та да проверим и ние как са там цените.Не вярвам китайските мигачи да мигат по-лошо от японските.Пък и китайците напоследък израснаха в технологично отношение?!? :DАко съм обидил някой от арабска народност, го моля да ме извини! Все пак и сред тях има честни хора. ;)

Редактирано от KnownHow™

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Не съм сигурен какви са цените и дали изобщо има фарове и тем подобни, но аз тук си намерих подкалник за 6-ген сивик за скромната сума от 30 лв. при все че в Бултрако ми искаха 169лв. без ДДС за удоволствието да не ми влиза вода при ДВГ-то. Нека после е китайски и се счупи след една година :D. Тела е 9367760 - Интеркар ;) успех

Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc

Да се включа и аз по темата,вчера след работа си намирам колата с разбито стъкло на предната врата,ключалката насилвана,ламарината огъната.Явно някой е минал и са избягали гадните малки наркоманчета,мр3-то си стои на място и нищо не липсва.Ченгетата дойдоха,почесаха се и нищо,имало някаква групичка,дето действала в района,ама били много заети да се разправят с такива простотии,и това ми го викат след като ми видяха служебната карта и разбраха,че работя към мин. на правосъдието:DКакто и да е,120 лева днес и си имам стъкло,ама вратата си остана куца.Надявам се само на две неща:1.Да ги видя как бъзикат някоя друга кола на паркинга и да наблъскам нечия глава2.Да вземат свръхдоза и да се гътнат,макар че първа точка е за предпочитане ;) Аре със здраве и ви пожелавам това да не ви се случва!

Редактирано от DundyTheCroc

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

баси нали уж японските коли по малко се крадели то като слушам кво става тук явно вече не е така.а застраховани ли са ви колите щото нали се говори че ако си застрахован не те пипатаз поне да чукна на дърво не са ме крали до са - колата ..... иначе други кражби съм преживявал ;);):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Любопитен факт видях случайно по телевизията.Най-крадената кола в САЩ за 2002г е Хонда Акорд..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc

Бобо,добре,че не сме в САЩ,че тъй като те гледам и ти акордеонче караш;)Абе шибания наркоман кво му пука,че е застрахована и маркирана колата,той продава касетофона за една доза и това е :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest angel_mind

Most stolen cars... Toyota and Honda still...

Бобо,добре,че не сме в САЩ,че тъй като те гледам и ти акордеонче караш;)

Абе шибания наркоман кво му пука,че е застрахована и маркирана колата,той продава касетофона за една доза и това е ;)

Ми да. Така си е - няма правила. За наркоманите пък - дума да не става.

Бедна държава, та... каквото дойде - все от полза :D

Абе, не че ми е смешно, ама... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackmary

Dundy, кой е този район , да не се окаже същият?Аз ходих да се разпрявям в районното . че евентуално можело да ми платят нещо застрахователите, и там ми събщиха че е трябвало да викна ченгета веднага на мястото сутринта, когато съм установила липсите. Щели да взимат отпечатъци и такива, наистина не знаех, че така се процедира.. А между другото,понеже бях в голям потрес онзи ден ,съвсем обърках понятията, не мигачи, а габарити си нямам!! Изскубали са ги с кабелите! Голяма гадост,седят ми сега две грозни дупки до фаровете,а никъде ги няма , къде ли не питах!!Те явно са били по поръчка и са някой гад кара колата си с мойте габарити!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

аз поне да чукна на дърво не са ме крали до са - колата ..... иначе други кражби съм преживявал  !!!  :dry:  :dry:

Чукай колега, тука повечето може би сме свикнали с това така, както да завали дъжд това лято!На мен доста са ми крали по колата (колите), но просто не пиша във форума за всичко което ми е изчезнало от крадци. Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KnownHowâ„¢

E, нали затова е този форум. Да пишем за нещата, които са свързани с хондите ни и вълнуват всички ни. Кражбите на дребни (но скъпи) детайли от колите са голям проблем за честния човек! Защото аз няма сега да отида и от първата Хонда да си сваля това което снощи са свалили от моята. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc

Паркинга е зад Статистиката,адреса май се води Кракра-2.Малко е забутано м-у двете сгради и се въртят там едни индивиди,ама като няма къде другаде да се спира,на Волов паяка редовно прави набези !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sashko

Любопитен факт видях случайно по телевизията.Най-крадената кола в САЩ за 2002г е Хонда Акорд..

не беше ли Акура ?!?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

HONDA-made in China :lol: Ужас :lol:;);)

айде бесякаш маратонки Puma made in China са много зле ....държат си с години ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest magelan

HONDA-made in China :ban: Ужас :blink:  :P  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Момчета, не знаехте ли, чеХонда се прави в Китай? Та сигурно вече 90 % от производството на коли е в там. Мой колега ходи в един от заводите на Хонда там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...