Jump to content

Recommended Posts

Колеги помогнете, ако някой е имал такъв проблем.Когато дам на контакт и завъртя ключа само ми изхвърля бендикса, а стартера не иска да заварти.Свалих си стартера за да проверя четките-те са си наред.Когато го пуснем направо към 12V веднага си завърта.Някак си се управи след като го разглобих 5-6 пъти.Така работи 2-3 седмици и пак взе да прави същите проблеми.Когато си иска завърта и се чува само как изхвърля бендикса.

Редактирано от spas21

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега свали го пак и го занеси в сервиз за стартери и генератори и им кажи да ти направят профилактика.Те знаят какво да направят.Ще го разглобят и замерят и почистят и т.н.! УСПЕХ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, колега как не се сетих до сега :cool: .Аз за сервизите ги знам, но не ми са излишни 100+ лв. за т.н."майстор".Аз за това питам някой имал ли го е проблема, а не къде да отида.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако като му подадеш дирекно + и върти,значи проблема ти е или от таралежа на контакниа ключ или кабелчето което отива до бубината на стартера.имаш на стартера 2 клеми за +,тънката е от ключа до бубината(като подадеш там трябва да ти щрака бубината),другия е дебелия от акумулатора,като подадеш там трябва да завърти.щом ти щрака бендикса,значи бубината работи и го изхвърля,но може да не прехвърля на стартера ток-има една медна оплетка на повечето стартери от бубината към стартера.другия вариант е да ти затягат фтулките,но тогава като се мъчиш да въртиш,ще се тормози и ще ти загасват всички крушки и пр.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стартера си варти много добре.Това за ключа не го бях мислил, може да е от някоя хлабава връзка на ключа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема ти се нарича шалтер - 45 лева нов в магазина. Погледни - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=31619&hl= :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...