Pagko 3 #1 Публикувано 3 Март, 2009 (Редактирано) Честит 3ти МАРТ колеги Питането ми е следното: Колата ми тресе на пражен ход, посъветвах се и ми казаха, че е от някой вакуум маркуч. Не е от свещи, защото са ми нови, делкото е ново и е направен ремонт на двигателя(сегменти, биели). Може ли някой да ми покаже къде да ги търся тези вакууми за да си сменя маркучетата мерси предварително на всички помогнали.ПП: Търсил съм с търсачката и никаде не намерих това което ме интересува Успешен ден Редактирано 3 Март, 2009 от Pagko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #2 Отговорено 3 Март, 2009 А тампоните на двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pagko 3 #3 Отговорено 3 Март, 2009 гумата си е добре, а и предполагам,че ако са тампоните тресенето ще е доста по-голямо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #4 Отговорено 3 Март, 2009 Според мен няма оправия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #5 Отговорено 3 Март, 2009 колега има едно вакумче точно зад жилото на гаста.то служи за отваряне на дросела след 3-4000 оборота...свали капака над карб. и виж кога отваря ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове