Jump to content
Jeepers

Продавам турбина ГАРЕТ а/р48 с Т3 фланец

Recommended Posts

Момчета турбината е оригинална гарет взеха я от англия от едно моче което упгрейдва с по-голяма турбина и тази му остана и ми я продаде Турнината е с а.р на студената част 48 и на топлата мисля че пишеше 64 щампа . На нея пише също М24 и е със вграден гейт !!! само от там спестяваш 150 200 кинта цената е 550лв тел 0878 41 41 24 иво снимки тук :Посетете любимата ми страница

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

една супер яка турбинка момчета не и се чудете че ще я изтървете :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

турбо мераклии няма ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А/Р 48 на студената и 64 А/р на топлата момчета не се чудете :D това е е никак малко зверче :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ехоооооо гарет хибрид на никой ли не му трябва ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

идея нямам :) има една табелка на топлата част ако тя ти върши работа :Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за тунери сец отстъпка !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гарет с т3 фланец и няма кой да го отнесе ? на промоция 520лв

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета турбината вече не се продава поради факта че сред нас има много големи пумияри ! та ето и историята :

В неделя ми се обадиха по телефона за турбинката искал да я слага на нисан СХ защото е една към едно ,т.е иска да си подмени неговата защото била леща имала пукнатини и други,Разбираме се да му я пратя по еконт и да я види като я приема ,на ден ми се обажда по 5 пъти да пита дали съм я пуснал и кога ще дойдо въпреки че знае много добре че става за ден. Та ето и развръзката получава я той и веднага ми се обажда турбината е с пукнатини но аз ще я взема да сложа да я пробвам,викам му ОК пробвай я въпреки че аз знам че турбината няма забележки ! Сложил я той и вика не нестава ще ти я върна по еконт,казвам ок ,НОТОЙ СИ ЗНАЕ КАКВА МИЗЕРИЯ Е ПРАВИЛ И РЕшАВА ДА МИ Я ВЪРНЕ ЛИчНО ЗАщОТО ПО ЕКОНТ КАТО ДОЙДЕ АЗ НЯМА ДА Я ВЗЕМА,И СЕ чУДИТЕ ЗАщО ? АМИ ЗАщОТО Я Е ОТВАРЯЛ И НЕ САМО чЕ ИМА ЛУФТ ВЕчЕ ТУРБИНАТА ЗАщОТО Е ПОДМЕНИЛ ВСИчКО ОТВЪТРЕ С НЕГОВИЯ БОКЛУК АМИ ТЯ ДОРИ ОСТА МОЖЕшЕ ДА ЗАСТАНАЕ НА ПОНЕ 30 ГРАДУСА ИЛИ МЪРДАшЕ ПОЛО САНТИМЕТЪР ! Викам му кво е тва нещо е ми твойта турбина ми вика с цялата си наглост ! и даже ме съветва сега като я продаваш може да си набиеш втулки можете ли да си представите ! аз му хвърлих парите и хвърлих и турбината пред него защото утива директно в кофата !

ПП: Ей тоя ми ти тарикат си прави нисана СХ с мойта турбина но явно и колата няма да я бива защото ми казваше по телефона че искал да и направи турбината и да я разкарвал че искал да се отърве от нея помислете като купувате такъв нисан от ПЛОВДИВ а въпросния човек караше и хонда сивик седан бордо с черен капак на гас та ето и телефона да се пазите много от такива крадци и дребни мушенници:0878643764 име Николай Георгиев живее в Пловдив бул:Никола Вапцаров 91А

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...