Jump to content
Guest eDaniel

Стартер - спешно

Recommended Posts

Guest eDaniel

Стартера ми не работи. Търся стартер за Хонда Сивик 4-ген ЕД3/Д15Б1/2. Занесох го на "стартери/алтернатори" да го ремонтират, но работи само за няколко пъти. Какъв стартер ми трябва? В смисъл седан и хечбек имат еднакви стартери предполагам. И сега ако някой ми каже откъде и да си го купя и за колко?....Болката му е, че въртеше бавно - едва-едва и в един момент съвсем спря. Сега само се чува само релето как казва "щрак" и въобще не върти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eDaniel

Не е алтернатор, нито акумулатор... 100% стартер :angry::P;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Вървиш по Раковска от Сливница към Козлодуй, на първата пряка завиваш надясно и след третата къща има едно дървено гаражче (с/у сервиз със зелени врати) там търсиш Боби или Любо и им казваш, 4е сина на д-р Стоянов (Ники) те праща. А другия вариант е като се движиш по същия начин по Раковска точно след сливница на десния ъгъл има един обновен магазин с големи реклами стартери и алтернатори и в него има доста стартери. А би трябвало да са ти еднакви стартерите, стига двигателите да са еднакви, защото стартера се зацепва за маховика. Айде късмет и пиши какво си направил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eDaniel

Братле, не стигнах дотам :beer: Взех от арабелите един стартер за CRX за 80 лв, които пасна идеално - и слава богу, защото брадчеда чака да го метна до Русе утре ;)

Редактирано от eDaniel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

еваларка бате, важното е да си свършил работа и да не ти се налагат ремонти, айде безавариино и доскиф :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...