Jump to content
Guest civic_88

honda

Recommended Posts

Guest civic_88

искам сега да си купя автомобил хонда сивик 96 година.но незнам дали е много скъпа поддръшката на този вид коли?добри ли са за българските пътища?които има мнение нека го сподели!става дума за сивик 1.6 16v 90hpблагодаря предварително :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

става дума за сивик 1.6 16v 90hp

Ете такова животно нема :angry: Най-вероятно става въпрос за 1.5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFen

Аз доколкото знам те такава HONDA нема!!! 1,6 16V е от 111 до 160 кс ако е двувалка. 90 кс е 1,5 16V до 96 г. или 1,4 16 V след 97г. Иначе колиците която и от тези да е са супер. Най добре 1,6 16V V-tek двувалка. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic_88

извиняваите става дума за 1.5 16v 90конятжа моно или пълна инжекция е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Батка поразрови се из старите теми има доста написано за подръжки и тн

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

моно или пълна инжекция е?

ни едното ни друготоама и с карбуратор не емоно инжекция с 2 дюзи е, значи става двойна инжекция. но принципа е подобен на моноинжекцията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pankara

искам сега да си купя автомобил хонда сивик 96 година.но незнам дали е много скъпа поддръшката на този вид коли?добри ли са за българските пътища?които има мнение нека го сподели!става дума за сивик 1.6 16v 90hpблагодаря предварително :angry:

погледни тукако е като тази е подражката е супер невероятна кола и е произведена в Япония не в Англия Редактирано от Pankara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

tursa ot po starite!

Писал си 4е търси6 96г :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic_88

ot tezi 94-95g na kakva cena vurvqt?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic_88

никои не ми казва на каква цена са?и скъпа ли е подръ6ката на сивик 95година?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Тая е дълга, не е за писане !!! Ела в неделя на срещата (ако си от София или наблизо) и ще получиш изчерпателна информация :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic_88

не съм от софия от пловдив съм!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

не съм от софия от пловдив съм!

и аз съм от Пловдив / та кво те интересува точно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic_88

по отношение на поддръшката.скъпи ли са частите за honda добра ли е за нашите пътища в пловдив?разход на гориво еи такива общи неща ме интересуват!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

по отношение на поддръшката.скъпи ли са частите за honda добра ли е за нашите пътища в пловдив?разход на гориво еи такива общи неща ме интересуват!

AKO e читава колата не вярвам скоро да търсиш части - пък и ги има, поне аз нямам кой знай какви проблеми. за разхода 8/9 градско и 7 извън града. да ти кажа 5 г. карам на GAZ та не ме притеснява разхода на гориво. само дето си търся 2 карбуратора, щото моите мембрани на ускорителните помпи се преебаха. но пък на газ е голяма бегачка. !!! Ако си решил да я взимаш и направи обстоен преглед и го напиши във форума. Всеки да си каже мнението.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic_88

искам да взема еи тази но да видим как е са финансите?Honda Civic 1.5i 16V 90к.с. Добави в бележника 2250 EURрегистриран - септември 1995 г. , пробег - 131000 км, цвят - Черен, особености - 2(3) Врати, ABS, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Ксенонови фарове, Купе, Лети джанти, Металик, Нов внос, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Хечбек, Центр. заключване, Шибедах, тел.:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

Да не говориш за тази обява? В тази кола се возих по-миналата седмица. Поизгнила е доволно, иначе напудрена.

Колата се намира във Враца при един момък който съм сигурен, че продава още поне 2-3 (забравих му името ма ще го познаеш, с брада и един дебел златен синджир е). :ph34r:

Аз лично я гледах и не я харесах, ти може да си на друго мнение.

Джантите й тогава бяха нормални а тези с които е на обявата в момента бяха на тази. ;)

Ъъъъ ако ще купуваш се настройвай, че колите са на инвалид и номера ти ще бъде ВР хххх.

И ГЛЕДАЙ ЗА РЪЖДА!

Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Половин Враца изчукват ударени автомобили и са големи мошенници. Аз не бих карал в София кола със регистрация ВР......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

аз съм доволен и от подръжката - ;) няма подръжка щото не се разжаля, само консумативи и разхода на гориво е нормал, а дупки има навсякъде ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ognian m

civic 88, аз си зех миналата седмица от враца моя civic - 94г., 1,5-90 коня, сигурно от същия пич щото имаше няколко, ама моя е червен, да чукна на дърво всичко е ок, много съм доволен, верно с врачански номера е, ама поне ми правят път на кръстовищата ;) пп - понеже ми е първия постинг, искам да благодаря на човека, който ми беше оставил флайър за този фен клуб - на хондата в двора на унсс ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...