Jump to content
miroslavpetrov

Запитване за ски багажник за таван

Recommended Posts

Здравеите колеги,Наскоро се запалих по ски и ми е малко некомфортно да си возя ските в багажника с пусната задна седалка. Молбата ми е ако някой е слагал на Civic с 5 врати, модел 1995 год. багажник за ски, да сподели своя опит. Ще съм особено благодарен ако пуснете снимки, цена и евнтуално от къде може да се закупи подобен багажник. Колата ми е с шибидах, така че варианта с магнит отпада. Потърсих във форума, но не намерих нищо. Благодаря предварително!Пожелавам на всички безаварийно шофиране!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си от тези магнитните, мн са удобни!аз с такъв карам разни профили и щори :)Нямат грешка, стъбилни са, но тр добре да почистиш капака и самия магнит за да не ти матира боята!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си от тези магнитните, мн са удобни!аз с такъв карам разни профили и щори :)Нямат грешка, стъбилни са, но тр добре да почистиш капака и самия магнит за да не ти матира боята!

А къде и за колко ги продават?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз си купих от практикер, но има и в метро около 70лв са.Може в автоманиите и разни такива да има по-евтини.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

напиши автомобилни багажници в чичо гугъл и ще разбереш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш избор от 2 вида:1-Магнитен2-Релси които се захващат от страни за купето-виждал съм няколко сивика с такива щом ги карат значи става само ми е чудно колко добре се захваща отзад кадето имаш малка фуга между стъклото и метала... другото което е зависи колко пари ти се даватСкъпи и качествени отиваш в SLS магазина на хладилникаДругите можеш да ги намериш навсякъде-авто мания и прочие както и в импас56

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ползвам служебни магнитни ... но да ти кажа фръкнаха ми на 2 пъти щорите, незнам за колегата калос как се справя.. според мен вариант 2 е най уда4ен имат носимост 80кг дори и да повле4е6 с себе си некой мебел ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...