miroslavpetrov 1 #1 Публикувано 23 Февруари, 2009 Здравеите колеги,Наскоро се запалих по ски и ми е малко некомфортно да си возя ските в багажника с пусната задна седалка. Молбата ми е ако някой е слагал на Civic с 5 врати, модел 1995 год. багажник за ски, да сподели своя опит. Ще съм особено благодарен ако пуснете снимки, цена и евнтуално от къде може да се закупи подобен багажник. Колата ми е с шибидах, така че варианта с магнит отпада. Потърсих във форума, но не намерих нищо. Благодаря предварително!Пожелавам на всички безаварийно шофиране! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #2 Отговорено 23 Февруари, 2009 Вземи си от тези магнитните, мн са удобни!аз с такъв карам разни профили и щори Нямат грешка, стъбилни са, но тр добре да почистиш капака и самия магнит за да не ти матира боята! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prt 3 #3 Отговорено 23 Февруари, 2009 Вземи си от тези магнитните, мн са удобни!аз с такъв карам разни профили и щори Нямат грешка, стъбилни са, но тр добре да почистиш капака и самия магнит за да не ти матира боята!А къде и за колко ги продават? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #4 Отговорено 25 Февруари, 2009 аз си купих от практикер, но има и в метро около 70лв са.Може в автоманиите и разни такива да има по-евтини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #5 Отговорено 26 Февруари, 2009 напиши автомобилни багажници в чичо гугъл и ще разбереш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #6 Отговорено 26 Февруари, 2009 Имаш избор от 2 вида:1-Магнитен2-Релси които се захващат от страни за купето-виждал съм няколко сивика с такива щом ги карат значи става само ми е чудно колко добре се захваща отзад кадето имаш малка фуга между стъклото и метала... другото което е зависи колко пари ти се даватСкъпи и качествени отиваш в SLS магазина на хладилникаДругите можеш да ги намериш навсякъде-авто мания и прочие както и в импас56 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dedovoto 7 #7 Отговорено 27 Февруари, 2009 Аз ползвам служебни магнитни ... но да ти кажа фръкнаха ми на 2 пъти щорите, незнам за колегата калос как се справя.. според мен вариант 2 е най уда4ен имат носимост 80кг дори и да повле4е6 с себе си некой мебел ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове