Jump to content
Guest arsen

поправка на гърне

Recommended Posts

Guest arsen

Здравейте искам да ви питам колко струва гърне за хонда civic 4 генерация 1991 година и кое е по удачно смяна или да го кърпя. Ще съм ви благодарен и ако препоръчате някои сервиз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

За кърпене мога да ти препоръчам едно място. Работят бързо и качествено и взимат прилични пари ( около 10лв ми беше заварка на гърне + подсилваща планка)... проблемът е че имат много работа и трябва да минеш да си запишеш час. Намира се на ул. Сребърна. като вървиш от хладилника към Стрелбище, след Бош, преди първата пряка в дясно. Това са 2 халета и 2 бутки, които ти се падат пак от дясно на около 20-30 метра след паркинга на блока в който е БОШ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

ето в тази тема се споменава за 2 сервиза, незнам кой е по-добрия, ако има някакво развитие по въпроса ти arsen пиши, че и на баща ми колата се нуждае от ремонт на ауспухето линк-а все пак: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=1297

Редактирано от dancing_niki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Споменатият в другата тема майстор работи добре, според него се наложи да сменя цялата изпускателна система след колекторите - катализатор, розонатор, гърнето отзад.... Взе малко пари за работа, много добре изглежда отдолу сега - добре пристегната, на 90% от местата, където опирах преди сега минавам ОК, но пък ползва някакви немски ауспуси (за марка ще излъжа, затова по-добре да не се изложа :P ), които направо одраха кожата. Тъй че помисли за български вариант.Ама като ти каже майстора "това е за смяна" си помисли, възможно е още година да изкараш с ауспуха, ама зависи какво искаш де... Като помня как п*рдеше моята със съдрани гърне и тръби даже и празен ауспух ми се струваше тихичък :newbie: Ама евтиното, казват..... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Споменатият в другата тема майстор работи добре....

кой от двамата, дето Хронос го препоръчва или този от Хемус към семинарията?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

На Хронос човека.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

aз от няколко години ползвам Крафт в Дружба 1, но не съм сигурен, че са най-удачен вариант. Така че и аз бих имал интерес за повече мнения по темата :newbie:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Колеги а случайно някой да е попадал на материал в интернет който описва самата поправка. Или по-скоро направата. Мен ме интересува вътрешността на гърнетата. И на мойто почти му е паднала задната част.И още нещи ... някой да има представа дали слуха, че в Габрово има морга с преобладаващи автомобили Хонда е верен и евентуално къде се намира.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Според мен ако само завариш тръбата за гърнето + малко укрепване с планка (90% от сивиците 4ген са направени така) ще почувстваш огромно облекчение на ушите и няма да се замислиш за ремонт отвътре (което не си заслужава в общия случай, но пък на баща ми му писна да сменя през 6месеца на Ладата гърнето и си направи вечно, ама то не се брои :newbie: )Както каза 1net, 10min работа на телоподаващото устройство....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

За тези,които 1net говори,мога да ти ги препоръчам и аз.Ако искаш да кърпиш.Там съм оправял преди един голф,после на сестра ми една поразия,а преди 9-10 месеца завариха на баща ми на волвото задното гърне,като казаха че не дават гаранция но е станало добре.Е вече толкова време няма проблеми.Ти си решавай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Абе я и мен прати, че като слагаха новото гърне забравихме за таз тенекийка, а предпочитам да си е там :newbie:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RENZO

Що не си купиш едно от Крафт за 65 лева вместо да се занимаваш с ремонти?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Благодаря на всички които ми отговориха и искам да ви питам къде точно се намира сервиза крафт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RENZO

Ако се движиш по искърско шосе в посока Гара Искър, на светофара на борсата завиваш на дясно, караш по булеварда и след около 500 м. от дясната страна ще видиш едно доста голямо хале (пред него има морга ако се не лъжа) с надписи Крафт. Гърнетата не са им от най яките (моето което е на около 2 г. карано на газ) вече подрънква ама и парите са ник'ви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Благодаря на всички които ми отговориха и искам да ви питам къде точно се намира сервиза крафт.

Колега имам хубаво гърне от 1,5 цената е атрактивна- 30 лв.Говоря за оригиналното гърне с никелирания накрайник

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Днес си оправих гърнето в крафт и го направиха много добре.Сега колата върви наистина добре.Ако и на вас ви се наложи там отивайте.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

Колко ти взеха и какво му направиха?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Старото беше за смяна и го смениха взеха ми с монтажа 103лв .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

само последното гърне?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

aз от няколко години ползвам Крафт в Дружба 1, но не съм сигурен, че са най-удачен вариант. Така че и аз бих имал интерес за повече мнения по темата :dry:

Някои може ли да каже нещо за крафт ауспусите,качество . На околовръстното някъде имаше крафт или се лъжа ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...