Jump to content
Fonzis_

Проблем с чистачките

Recommended Posts

Айде сега колеги да видим дали ще го разрешим...та значи след като разчиствах колата (Акорда) днес с един приятел,аз си ринех снега а на него бях оставил лесната част да измете колата...та след като се захвана с метлата и измете колата реши че трябва да пусне чистачките да изчистят предното стъкло и в съяото време тръгна да го мете....и хоп стана засечка между метлата и едната чистачка и резултатът е че сега ми чисти само едната чистачка а другата седи неподвижна долу...каза че като я е закачил не е усетил сила и се моля просто да е излезнала от шлиците понеже пък видях че гайката беше доста разхлабена и я развих на ръка...ДАНО е това...та някой знае ли как е системата м/ду двете рамена на Акорда?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде сега колеги да видим дали ще го разрешим...та значи след като разчиствах колата (Акорда) днес с един приятел,аз си ринех снега а на него бях оставил лесната част да измете колата...та след като се захвана с метлата и измете колата реши че трябва да пусне чистачките да изчистят предното стъкло и в съяото време тръгна да го мете....и хоп стана засечка между метлата и едната чистачка и резултатът е че сега ми чисти само едната чистачка а другата седи неподвижна долу...каза че като я е закачил не е усетил сила и се моля просто да е излезнала от шлиците понеже пък видях че гайката беше доста разхлабена и я развих на ръка...ДАНО е това...та някой знае ли как е системата м/ду двете рамена на Акорда?

има 2 варианта 1 да са ти отишли шлиците на рамото на чистачката 2 да са отишли шлицште на машинката пробваи да натегнеш чистачката зверски ако не помогне ще трябва да търсиш или рамо или машинка може да пробваш и с нещо да ги оплатниш на мен така ми стана но се оправи с натягане/засега/ успей

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Закрепих работата за сега с яко натягане...шлиците на рамото са поизносени за съжаление...по нататък ще трябва да се сменя...ако сметнете за добре трийте темата :)

Редактирано от dido dobrev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...