Fonzis_ 35 #1 Публикувано 20 Февруари, 2009 Айде сега колеги да видим дали ще го разрешим...та значи след като разчиствах колата (Акорда) днес с един приятел,аз си ринех снега а на него бях оставил лесната част да измете колата...та след като се захвана с метлата и измете колата реши че трябва да пусне чистачките да изчистят предното стъкло и в съяото време тръгна да го мете....и хоп стана засечка между метлата и едната чистачка и резултатът е че сега ми чисти само едната чистачка а другата седи неподвижна долу...каза че като я е закачил не е усетил сила и се моля просто да е излезнала от шлиците понеже пък видях че гайката беше доста разхлабена и я развих на ръка...ДАНО е това...та някой знае ли как е системата м/ду двете рамена на Акорда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #2 Отговорено 21 Февруари, 2009 Айде сега колеги да видим дали ще го разрешим...та значи след като разчиствах колата (Акорда) днес с един приятел,аз си ринех снега а на него бях оставил лесната част да измете колата...та след като се захвана с метлата и измете колата реши че трябва да пусне чистачките да изчистят предното стъкло и в съяото време тръгна да го мете....и хоп стана засечка между метлата и едната чистачка и резултатът е че сега ми чисти само едната чистачка а другата седи неподвижна долу...каза че като я е закачил не е усетил сила и се моля просто да е излезнала от шлиците понеже пък видях че гайката беше доста разхлабена и я развих на ръка...ДАНО е това...та някой знае ли как е системата м/ду двете рамена на Акорда?има 2 варианта 1 да са ти отишли шлиците на рамото на чистачката 2 да са отишли шлицште на машинката пробваи да натегнеш чистачката зверски ако не помогне ще трябва да търсиш или рамо или машинка може да пробваш и с нещо да ги оплатниш на мен така ми стана но се оправи с натягане/засега/ успей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fonzis_ 35 #3 Отговорено 21 Февруари, 2009 (Редактирано) Закрепих работата за сега с яко натягане...шлиците на рамото са поизносени за съжаление...по нататък ще трябва да се сменя...ако сметнете за добре трийте темата Редактирано 21 Февруари, 2009 от dido dobrev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове