murdera 384 #1 Публикувано 19 Февруари, 2009 Харесах си едни гуми,които тук са около 330лв.А там ги предлагат за 196лв. но само комплект от 4.Това е сайта :www.barzgumve.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #2 Отговорено 19 Февруари, 2009 Пусни search с google - излизат теми от доста бг авто форуми - има доволни има и недоволни. Аз това което съм чувал е, че се чака много повече време за доставка от колкото обещават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #3 Отговорено 19 Февруари, 2009 Извинявам се за офтопика, но имам въпрос това сайт за евтини гуми ли е или има и по-добри оферти?Питам понеже не съм наясно с цените на нови гуми в България и искам да си направя сравнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #4 Отговорено 19 Февруари, 2009 Ами от моделите които гледах(нископрофилните)-цените са почти 50% по ниски отколкото гледах по бг магазините.Има и разни китайски гумета,където ги чувам за 1 път,ама не смятам да ги поръчвам.Четох от няколко др. форума,че всичко било точно-само се чакало 2-3 седмици,което не е проблем... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #5 Отговорено 20 Февруари, 2009 (Редактирано) мерси за отговора. Редактирано 20 Февруари, 2009 от ilias Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #6 Отговорено 24 Февруари, 2009 Малко update по темта. Един колега си поръчал и днес пристигнаха. Каза че 1 седмица чакал. Докараха му ги до офиса ни направо. Обаче DOТ-а им е на около година и 3 месеца, въпреки че са го уверили преди да поръча, че няма да е на повече от година...Той каза, че е доволен, спестил около 400 лв (17" гуми за 204 лв едната). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #7 Отговорено 24 Февруари, 2009 (Редактирано) за летни 195/55R15 проверих и- fulda carat progresso - 1 лв надолу спрямо www.avtogumi.bg (мотоексперт, дилър на фулда) (-5 транспорт, мотоексперт безплатен монтаж)- uniroyal rallye 550 - 15 лв нагоре спрямо това което платих в Диана преди 2 години за същите (-5 за транспорт, а в Диана безплатен монтаж)нищо далаверско не виждам на този сайт освен гумите-китайчета Редактирано 24 Февруари, 2009 от gin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #8 Отговорено 24 Февруари, 2009 (Редактирано) за 15' не нископрофилни няма далавера,ама харесах един Falken 215/40/17 тука е 300+ лв. А там -100лв на гума Редактирано 24 Февруари, 2009 от murdera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове