Guest Emo #1 Публикувано 16 Август, 2005 Имам един въпрос към колегите с двигател D15B7. На таблото имате ли оборотомер? Тук в канадско на колите които съм гледал не съм видял да има, та затова питам как е положението в Европа. Знам, че този мотор е само за САЩ и Канада, но все пак има екземпляри и на Стария континент. Тук с оборотомер са само тези с двигател D16Z6. П.П. Искам да уточня, че става дума за купе и седан, хечбека не ме интересува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Kicho #2 Отговорено 21 Август, 2005 DX, LX - нямат EX - имат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #3 Отговорено 21 Август, 2005 D15B7 сивик купе 1.5 16V, LSi , 95ta, ИМА ОБОРОТОМЕР - до 9000 rpm. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Emo #4 Отговорено 23 Август, 2005 DX, LX - нямат EX - имат EX имат защото са с D16Z6 мотор. Значи тезата ми се потвърждава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Emo #5 Отговорено 23 Август, 2005 D15B7 сивик купе 1.5 16V, LSi , 95ta, ИМА ОБОРОТОМЕР - до 9000 rpm. Виж, това вече е много интересно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #6 Отговорено 26 Август, 2005 (Редактирано) Кое е интересно? Понеже моята кола е с този бвигател, който описваш, затова знам какво ми има на таблото !!! Редактирано 26 Август, 2005 от Dominic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #7 Отговорено 26 Август, 2005 само знам че от D15B7 го сложих на D13B2 като пренаредих крушките и заработи перфектно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #8 Отговорено 26 Август, 2005 само знам че от D15B7 го сложих на D13B2 като пренаредих крушките и заработи перфектно. табло с оборотомер де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Emo #9 Отговорено 27 Август, 2005 Кое е интересно? Понеже моята кола е с този бвигател, който описваш, затова знам какво ми има на таблото Казвам интересно в добрия смисъл. А японска сглобка ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове