Jump to content
Zest

Шлаифане на изпускателни колекторни тръби

Recommended Posts

Тъй като не съм запознат много (всъщност изобщо), извинете ме за грешки.Проверих за подобна тема и неоткрих, можеби си има причина, но въпреки това ще попитам. Ако шлайфам\шлифовам(незнам как е правилно) изпускателните колекторни тръби,ще подобря ли работа та на двигателя и евентуално ще има ли някоя промяна в мощносттаи горенето? Предполагам че няма да стане нищо особено, но бих се радвал на по-компетентно мнение.за инфо. (ако е от значение) двигателя е D16Z5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по добре си вземи оригинални изпускателни колектори от неръждавеика.тогава сигурно ще имаш желания ефект.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Не си намерил такава тема защото там решението е подмяна на колектори и тръби с такива от неръждаема стомана и с по-голям диаметър. Чугуна и черните тръби колкото и да ги шлайваш ще си правят ръжда. Полирането има смисъл за всмукателен колектор за да не образуват микро завихряния на горивната смес.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си намерил такава тема защото там решението е подмяна на колектори и тръби с такива от неръждаема стомана и с по-голям диаметър. Чугуна и черните тръби колкото и да ги шлайваш ще си правят ръжда. Полирането има смисъл за всмукателен колектор за да не образуват микро завихряния на горивната смес.

за смукателя на ...на инжекцион ли ?!?!?! яя обясни...;)))))))защото инжекцията впръсква направо в камерата. ... от там логиката малко се губи ;),на карбуратор да.по темата ще имаш нищожен ефект да кажа че 2-а дни работа на вятъра.......;)може да го портнеш малко .. до там.ако ти се занимва ;) ;) ;) ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone
:) Кво да правиш аз съм си с карбуратор. И съм им фен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...