pitbuls 21 #1 Публикувано 16 Февруари, 2009 днеска установих ,че резервоара ми е пробит,налях го с повечко бензин и изненада-протече.интересува ме дали ще може да се ремонтира по някав начин,и дали мога да го заменя с някав от друга кола,особено ако е пластмасов.а дали ако го взема от друга кола с неговата си сонда за ниво на бензина ще показва както досега на скалата за горивото или ще ме лъже.някои ако знае от кво мога да взема резервоар дето да пасне да казва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 16 Февруари, 2009 защо да взимаш от друга кола? CRX на части с лопата да ринеш. мисля че може да се лепи с тези лепила "течен метал" или както ги водят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 16 Февруари, 2009 Зависи дали може да си позволиш да чакаш, ако не е изгнил се заварява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #4 Отговорено 16 Февруари, 2009 (Редактирано) За ЦРХ 1 не валят резервоари...вервайте ми. Писах ти на Л.С. какво да опиташ. Редактирано 16 Февруари, 2009 от MAD DOG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 16 Февруари, 2009 ми не знам дали няма да е същия като моя ,и не знам от 2 генерация дали става за 1 ва.а за лепенето,ако някои е лепил и е станало да казва с какво точно,че то лепила сега сякви-мислех за някъв от скъпите силикони,които са маслоустоичиви,ама не знам дали ще държи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 16 Февруари, 2009 От към лепила и лепящи ленти и помагала те съветвам да се обърнеш към продуктите на 3M или Henkel, ако си решил да опитваш лепене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #7 Отговорено 16 Февруари, 2009 още не съм установил колко точно е спуканото,че преди малко лисна като набих спирачки,но се вижда че не е от мъркуч.ще огледам утре и ще видя какво ще го правя.при нас не предлагат много много продукти на 3М,но ще провря утре,дано имат някои силикон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #8 Отговорено 16 Февруари, 2009 Като намериш мястото виж дали това няма да ти свърши работа. Има и други продукти на 3М които могат да свършат работа. А повечето от техните дистрибутори работят и с куриери. Тази лента специално прави чудеса на тръби, не знам дали при теб би свършила работа обаче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #9 Отговорено 16 Февруари, 2009 мерси за бързите отговори и съвети.утре ще огледам и ще пиша за решението на проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #10 Отговорено 19 Февруари, 2009 резервоара е свлен и негоден за ремонт.сега се търси наи добрия вариант за пасване на друг от друга кола,по възможност ще търся пласмасов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #11 Отговорено 19 Февруари, 2009 Колега от къде си? Защото има вариант да се направи, ако имаш абкант в околностите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #12 Отговорено 20 Февруари, 2009 и аз за направа на нов си мисля,но се чудя от колко дебела ламарина да го направя.от нераждавеика няма да е че е много скъпа,но и опт черно като се обработи ще си държи,но дали ще и е добре 1,5 дебела или ще е малко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШОТЛАНДЕЦ 2 #13 Отговорено 20 Февруари, 2009 Здравейте!Колега 1.5 е идеална дебилина на ламарината(мое мнение-от преправяне на мотор) но се постига непропускаемост.Най доброто според мен е от алуминий.Ако искаш напиши защо мислиш че твоя не става.Късмет и успех с направата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #14 Отговорено 20 Февруари, 2009 какво имаш предвид под непропускаемост?моя е много изгнил,няма как да се ремонтира,просто няма смисъл.вариантите са 2 сега-или да го заменя с готов от друга кола-мисля пласмасов,или да си направя нов.сега го обмислям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #15 Отговорено 28 Февруари, 2009 днеска проблема беше успешно разрешен-с новонаправено резервоарче-30 литрово,монтирано и вече в експлоатация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове