Civic 16v 1 #1 Публикувано 16 Февруари, 2009 Здравейте пичове.Трябва ми голяма помощ.Не мога да си намеря сервиз който да не ми е много далеч а и майсторите да си разбират от работата.Търся свестен сервиз в близост до Люлин или Надежда и околността,понеже ми писна от измислени майстори а в този край на София не мога да попадна на Хонда сервиз.П.С.Писна ми от смотани майстори,разбирачи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 17 Февруари, 2009 аз не съм чувал да има, затова си ходя при омбре... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
charlie 0 #3 Отговорено 17 Февруари, 2009 Ами с колегата сме хондаждии и сме в твоя район. http://www.ecarc.eu/gallery/INFO/RONINAUTO.htmПо принцип ни видят "газаджии" тука в форума, но ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #4 Отговорено 18 Февруари, 2009 П.С.Писна ми от смотани майстори,разбирачи!ами тогава при омбре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #5 Отговорено 19 Февруари, 2009 Здравейте пичове.Трябва ми голяма помощ.Не мога да си намеря сервиз който да не ми е много далеч а и майсторите да си разбират от работата.Търся свестен сервиз в близост до Люлин или Надежда и околността,понеже ми писна от измислени майстори а в този край на София не мога да попадна на Хонда сервиз.П.С.Писна ми от смотани майстори,разбирачи!И аз съм от Надежда колега,но какво да се прави Омбре е твоя (и моя) човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #6 Отговорено 22 Февруари, 2009 за надежда и люлин по близо май е Дидо ул.Кукуш 0878710207 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове