Jump to content
Fero

Кабел от акумулатора до багажника?

Recommended Posts

Привет колеги!Мисля да си поиграя с музиката ;) .Та въпроса ми е от каде да прекарам кабела към усилвателя който е в багажника,че аз гледах но не видях някаква пролука.Нека който го е правил или знае как става да сподели.Благодаря на отзовалите се!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Долу в краката под пасажерската седалка ще намериш един отвор (предполагам оставен за десен волан) за нещо си .. Има капаче от мокет на него (поне при мен е така). Та оттам можеш да прекараш кабела от аку.. акому ... акумолатора (абе как се пише тая дума?? :D) Та оттам до багажника под мокета плътно от страната долу до прага .. така до задната седалка :unsure: Няма да успееш да скриеш толкова дебел кабел под декоративните пластмаси на праговете така че нямаш избор освен под мокета ;) До багажника предполагам, че ако свалиш някоя от задните седалки и пъхнеш кабела оттам ... Баси знам какво искам да ти кажа но не мога да ти го обясня за да ме разбереш :D. Ако изпитваш затруднения утре ще ти наснимам "пътя" за да придобиеш представа. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Долу в краката под пасажерската седалка ще намериш един отвор (предполагам оставен за десен волан) за нещо си .. Има капаче от мокет на него (поне при мен е така). Та оттам можеш да прекараш кабела от аку.. акому ... акумолатора (абе как се пише тая дума?? :D) Та оттам до багажника под мокета плътно от страната долу до прага .. така до задната седалка :rolleyes: Няма да успееш да скриеш толкова дебел кабел под декоративните пластмаси на праговете така че нямаш избор освен под мокета ;) До багажника предполагам, че ако свалиш някоя от задните седалки и пъхнеш кабела оттам ... Баси знам какво искам да ти кажа но не мога да ти го обясня за да ме разбереш :D. Ако изпитваш затруднения утре ще ти наснимам "пътя" за да придобиеш представа. Успех!

Колега пътя ми е ясен вече балгодаря за което! Даже успя и да ме разсмееш :D Само ако не те затруднявам ей тая тапа да ми снимаш каде е.Аз ще погледна още сега попринцип с едно фенерче че си падам малко седмаче,а утре живот и здраве ще го направя както трябва!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма проблем :rolleyes: Утре ще снимам това и ще сложа снимката в темата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма проблем :cool: Утре ще снимам това и ще сложа снимката в темата :)

Няма снимки нещо.Колега да не ме забрави?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем не ;)). Значи вчера проверих и установих - зад въпросното парче на пода има ... ламарина! Намерих нещо подобно и под педалите (съединителя) ... но там не успях да махна "тапата" за да видя какво се крие под нея .. та нещо и на мен не ми се изяснява картинката .. Мислех за кабел отдолу под купето дето минават пътищата за бензин ... ама нещо много тъпичка ми се стори идеята ;)

Ето все пак въпросната мнима "дупка" за която ти казах:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

надигаш (по точно надоло) мокета и ще видиш от къде да прекараш кабелите а от там нататък по средата да прекараш кабелите ще ти е най лесно по точно между предните седалки и така нататък . p.s сваляш посредата корите на ск.лост и ръчната пътя ще го намериш ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

надигаш (по точно надоло) мокета и ще видиш от къде да прекараш кабелите а от там нататък по средата да прекараш кабелите ще ти е най лесно по точно между предните седалки и така нататък . p.s сваляш посредата корите на ск.лост и ръчната пътя ще го намериш ;) ;)

Намерих тая тапа.А кабелите минаха под лайсните до вратите кадето са.Те са на щипки там и се изкарват лесно с една отверка.Там си има и окабеляване на колата и всичко стана много културно. ;)Благодаря на колегата Николай са съвета ! Редактирано от Fero

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...