Jump to content
Guest Dragi4

Tuning

Recommended Posts

Guest Dragi4

Ко 6те кажете???На4и говорим за оптика,за зверска музика или пипнат мотор...абе кой квото е барал .Подкрепено със снимка.....евентуално ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ами моята сте я виждали и чували на националната среща.по двигателя не съм пипал но и това ми стига ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bellinda

ПИЧОВЕ ЩЕ МЕ ВИДИТЕ СЛЕД 15 ДНИ. И ТОГАВА ЩЕ ГОВОРИМЕ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Боядисал съм й спойлера отзад в цвят на купето , запушил съм й дупките където се захващаше емблемата , бате Магнум ми подари едни сферички ( добре сфират , за сега ме устройват ) , купих й едно скромно ЦД , сложил съм й един накрайник на ауспуха , че не ме кефи да стои сама трабата , имам си червени стрелки и карбоно по таблото и по дръжки са огледала , а и лоста ;);) Общо взето - нищо за сега , всичко останало са само проекти , които смятам да реализирам в близко време ;) да се надявам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Е най после некой се престра6и брао Тино ;) .Ай и аз да кажа въпреки 4е е скромни4ко ;) Вън6ен възду6ен филтър "Sparco"Трабите на генерацията 60мм хром никел+ задно гърне 5ZigenПредни спира4ни дискове двоино вентилирани(нарязани и с дупки) BREMBOСпортно волан4е MomoPo оптиката минимални изменения:фарове "Angle Eyes" предната броня е с 4ерни мрежи и добавкаComming soon:тея дни излиза от бокса с нова боя,стопове,задната врата 6те е тип"Голф 4" ;) Ай пи6ете ве ;)http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?AlbumId=16975&UserId=6839

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

ми аз какво да кажа, в комбито на баща ми една 12" Magnat Express, дето си похапва от един Magnat BullPower 250, в корите отстрани нямаше фабричните колони та присадих едни малки елипси (14/9), в предните врати са 8"-ци а в таблото някакви малки (може би 3") и всичко това се храни от Sony CDX L480X ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Това е дето се вижда, надявам се скоро с помоща на Омбре и 1net да сложа и EFI-то:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Я сега и аз да се похваля...Предна престилка ( оригинална от ХОНДА Холандия ), вежди - предни и задни, степенки за праговете ( хромирани ), Заден спойлер, Лети джанти O.Z. Racing 17", решетка...и малко Car Audio ( скромно според Майна 6-та генерация ) :newbie:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Dudes, и аз скоро ще се запиша като я щракна, сега седи в гаража и чака да я докарвам към София, постиженията ми засега са кристални стопове, фарове angel eyes , 14"ки джанти (можеше и по-големи, ама...)и Remus, остава само по интериора да се бутне тук-там, хайде давайте снимки! :newbie:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

......постиженията ми засега са.......и Remus..........

Колега, ремуса от колекторите ли започва, ако си сменил цялата генерация с ремус, ще се радвам ако на някоя среща докараш колата да я разгледам. Предполагам не си я мерил, за да видиш каква е разликата с Ремуса, колко пари даде за него? Аз се отказах преди време за моята, че искаха около 2 бона за цялата генерация :angry: и си направих сам от неръждавейка и гърнета дето си купих. Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

За Ремус-а не мога да кажа какъв точно е защото не разбирам грам от коли за жалост :angry: , знам само че като махаха катализатора момчетата ми казаха че е оригинален, той си беше с колата като я взех преди 7 месеца, трябва да я видиш за да кажеш...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Хайде бе хора, няма ли тунинговани коли тук, не се блъскайте, един по един, нека изплакнем очи, моля Ви! :beer:

Редактирано от gothic_fan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dechko

Хайде бе хора, няма ли тунинговани коли тук, не се блъскайте, един по един, нека изплакнем очи, моля Ви!  ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:P цена по договаряне :P

;) тел 0899 96 88 32 ;)

;);)

Редактирано от Dechko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

АААААА у София имате ли такова нещо, а?Невероятна е !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Dechko Публикувано на Aug 24 2005, 12:16 PM цена по договаряне 

:D Давам ти моята + малко джобни. Ако си навит давай се срещаме ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Dechko Публикувано на Aug 24 2005, 12:16 PM цена по договаряне 

;) Давам ти моята + малко джобни. Ако си навит давай се срещаме ;):D
;) В София си имаме един червен Прелюд 5-та генерация без оптичен тунинг, но двигателят му е 2.2 VTEC ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

;) В София си имаме един червен Прелюд 5-та генерация без оптичен тунинг, но двигателят му е 2.2 VTEC ;)

и го кара една мацка :Dа баща и има черен 7ген Civic Type-R с тунинговано окачване, гуми, джанти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

!!! В София си имаме един червен Прелюд 5-та генерация без оптичен тунинг, но двигателят му е 2.2 VTEC :dry:

и го кара една мацка :dry:а баща и има черен 7ген Civic Type-R с тунинговано окачване, гуми, джанти
Веднага се женя за нея :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

абе аз вече съм женен ама се замислям :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Най-после е готова, искам да изразя специални благодарности на dido_dimov без който това нямаше да се случи !!!:lol:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

Най-после е готова, искам да изразя специални благодарности на dido_dimov без който това нямаше да се случи !!!:lol:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Приятел,от къде взе тези стопове...НАПРАВО СА СМЪРТ!!!Моля те ,кажи от какво са....

п.с.Хондата е супер!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

а пък аз в момента се занимавам с едни красиви неща по вратите и като стане готова ше я постна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Тя одисеята със стоповете е много голяма...Поръчани са от Щатите, после с колет до тук, 1 месец чакане + 1 месец преправяне на ламарините за да паснат (иначе са за седан), обаче нямах избор, твърдо бях решил да бъдат със светодиоди...А това със вратите предполагам нещо, с нетърпение очаквам снимки !!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...