Jump to content
Guest vmom

Свирене на ремък

Recommended Posts

Guest vmom

Появи се преди 2 седмици един много досаден проблем със харакерното изсвирване преди запалване. Всеки път когато колата не е била палена повече от 10-12 часа след като завърти стартера точно преди да запали се чува една много характерно изсвирване за около 0,5-1 секунда. Ремъкът беше сменен преди около 2 месеца така че мисля, че не е от него. Вчера смених и акумулатора, но днес сутринта като запалих си продължи да свири. Всичките пъти колата не е била мокра.Двигателят е D13B2 и имам и климатик, доста неща са закачени наистина на този ремък. Дайте съвет от какво може да се получава и как да го оправя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Виж малко го притегни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFen

Имах такъв проблем с моята предишна кола/няма да цитирам марка/. Ремъка беше пистов и се оказа че си оставя каучука по пистите на шайбата. Поради това пистите не лягат добре и ремъка превърта. Какво се прави?! Ами взимаш прова отверка и при работещ мотор я навираш леко в улеите на шайбата докато ги почисти. При мен това свърши работа, но временно докато пак не се затлачиха. Оправи се когато сложих ремък LEMFORDER. Та пробва - ништо не губиш, само да не престържеш шайбата. Бъди внимателен.Ми т`ва е, дано съм помогнал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest couple6

Появи се преди 2 седмици един много досаден проблем със харакерното изсвирване преди запалване. Всеки път когато колата не е била палена повече от 10-12 часа след като завърти стартера точно преди да запали се чува една много характерно изсвирване за около 0,5-1 секунда. Ремъкът беше сменен преди около 2 месеца така че мисля, че не е от него. Вчера смених и акумулатора, но днес сутринта като запалих си продължи да свири. Всичките пъти колата не е била мокра.Двигателят е D13B2 и имам и климатик, доста неща са закачени наистина на този ремък. Дайте съвет от какво може да се получава и как да го оправя?

spored men, svireneto e ot razhlaben remak. opanigo i mislia, 4e shte se opravi.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...