Jump to content
thomir

помощ

Recommended Posts

Права си основен ремонт на хонда акорд 1986 с двигател А20А4 зех цялата кола на части и са се му4а да я зглоба оба4е ми требжат некакжи снимки на зглобен джигател да жида кои марку4 каде отивапулна инжекция 12в 122к.с ако мойе некои да ми прати на пощата снимки на зака4ен такуж мотор да вида какжо е положението от пред и от зад goodtixo@abv.bg тожа ми е адреса плс помогнете

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

За езика:

2. Забранено е писането с латински букви ("методиевица"/"шлякавица"), както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.) Това са по-сложните за откриване букви във фонетичен режим на клавиатурата (т.е. когато Кредора преобразува латиницата):

Ч = `

Ш = [

Щ = ]

Ю = \

Я = q

В = w

Ж = v

Ц = c

Й = j

Ъ = y

У = u

Ь = x

За темите:

2. Заглавията на темите е крайно желателно да са обяснителни, изчерпателни и в съответния раздел. Теми от вида "Вижте..." (или по-лошото "Vijte") ще бъдат директно модерирани! Примери за лоши заглавия са: "Помогнете ми", "Имам проблем", "HELP: PROBLEM", "ПОМОООЩexcl.gif!!!", "Molqvi kajete .......", "nqkoi znae li..." и т.н. Пример за добри заглавия са: "Търся ключалка за контактен ключ за АХ"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...