Jump to content
Guest buddi5

ОВ4АРИ

Recommended Posts

Guest buddi5

Honda Civic 1.5 16V V-TEC 90 Автомобили 6100 ЛВ. Данни:пробег - 180000година на производство - август 1996 г.,цвят - ЧервенОсобености:4(5) ВратиАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерСтерео уредбаХечбекЦентр. заключванеДопълнителна информация:Колата е в отлично състояние. Платено мито не е на инвалид. Плюшен рекаро салон, махагон. Отличен икономичен автомобил, разход 5л. на 100 км. Пълно каско , годишна венетка. Обслужена - сменени консумативи. Бартер за астра седан или венто, голф 2. 0 16v gti или астра 2. 0 16v gtiПродавач:Добричтел.: 0889525734 e-mail: atanasovgroup2@linkbg.comтел.058 23074публикувана в 14:01 часана 9 август, 2005 год. HondaCivic ОБЯВА ОТ МОБИЛЕТО ;) ТИЯ ХОРА ГИ НАПЕ4Е ПАК ЖЕГАТА И ПОЛУДЯХА ВИЖТЕ САМО ЗА КАКВО ИЗКА ДА БАРТЕРОСА КОЛИЦАТА ТИПИ4ЕН ПРИМЕР НА СЛЪН4АСВЪНЕ :)

Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

да им дам една Жигула турбо :) хахахахане им е лесно на хората ама.... толко им разбира и главата на тях

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Къде ги дават тия венетки и красиви ли са? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Абе сигурен съм, че Венета Райкова може да каже от къде да се сдобием с "венетка" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Абе сигурен съм, че Венета Райкова може да каже от къде да се сдобием с "венетка" :)

По-интересно е с минетките как стои въпроса ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Абе сигурен съм, че Венета Райкова може да каже от къде да се сдобием с "венетка"  ;)

По-интересно е с минетките как стои въпроса :D:D
Като си вземеш Венетка, с нея си върви и минетката :) Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

По-интересно е с минетките как стои въпроса :);)

имаше една преподавателка в стопанскиа факултет на СУ, която се казваше Любов Френска...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Айде, градската легенда за дъщерята на директора на ТУЕС Анатол Френски се завръща... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Човека не е виновен , акъла му е толкова.Този полуидиот е влюбен в "нацистките"автомобили :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

... Бартер за астра седан или венто, голф 2. 0 16v gti или астра 2. 0 16v gti ...

Е не бях чувал досега за Астра GTI ... това ще да е някаква специялна версия с ФауВе двигател ;) Тоя явно е решил да смени фронта, след като приятелчетата му с "Голфове по 16 волта" са го информирали за прескъпите части на японските автомобили и "вървежността" на Вентото и Голфа :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

... "вървежността" на Вентото и Голфа ;)  :)

:D:D:D:D особенно венто ;) преди два часа се дьрпах едно такова и беше 16 волтово направо му скасах г..а и то с д15

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

За голфа и вентото или добро или нищо , и аз мисля да сменя акорда за голф 1.1 тои си е реза4ка еи :) и предлагам да доплатя 3000лв наи -малко така 4е надявам се някои да не ме изпревари ;):D:D п.п по голяма простотия не бях писаписал маи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

... Бартер за астра седан или венто, голф 2. 0 16v gti или астра 2. 0 16v gti ...

Е не бях чувал досега за Астра GTI ... това ще да е някаква специялна версия с ФауВе двигател :D
Има, двигателя си е на Опел, 2.0 кубика 16 клапана 150 коня.п.п. ебаси селяка е тоя, да си вземе GSI-то и да си го кара :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Мом4ета кои от вас са имали GSI/GTI ????????ако изкам по бързи4ка кола Е определено няма да е 1,5 Vtec.Има много хора които влизат в на6ия форум и като про4етат няколко от горните постове не стават по-големи фенове на марката, изрази от сорта"ебахти Хондажиите ебахти фанатиците...."мен не ме кефят,а такива не6та 4увам от авер4ета дето ги зарибявам.С голям кеф си залепих логото на клуба на колата май ни6то не ме спира да го разкарам.Като не ви кефят другите марки поне не ги хранете хората.Ама кат са сетя и съм сигурен 4е пове4ето от вас преди време как са са захласвали по 19-ки Голф4ета и т.н...Сме6ни ставаме.....Ай ....не държа да ми отговаряте ама са замислете малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Мом4ета кои от вас са имали GSI/GTI ????????ако изкам по бързи4ка кола Е определено няма да е 1,5 Vtec.Има много хора които влизат в на6ия форум и като про4етат няколко от горните постове не стават по-големи фенове на марката, изрази от сорта"ебахти Хондажиите ебахти фанатиците...."мен не ме кефят,а такива не6та 4увам от авер4ета дето ги зарибявам.С голям кеф си залепих логото на клуба на колата май ни6то не ме спира да го разкарам.Като не ви кефят другите марки поне не ги хранете хората.Ама кат са сетя и съм сигурен 4е пове4ето от вас преди време как са са захласвали по 19-ки Голф4ета и т.н...Сме6ни ставаме.....Ай ....не държа да ми отговаряте ама са замислете малко

Евала :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Принципно имаше една тема в която някой беше написал:"НЕОБХОДИМО ЛИ Е ВСЯКА ОБЯВА ОТ МОБИЛЕТО ДА СЕ КОМЕНТИРА В НАШИЯ ФОРУМ" :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Ама кат са сетя и съм сигурен 4е пове4ето от вас преди време как са са захласвали по 19-ки Голф4ета и т.н...

От 92-93 година искам да карам Хонда и сега не бих си заменил Д15-ката за гореспоменатите /по много причини.......по всички причини :blink: /.Сега може само от Прелюд нагоре- ха ха ха :D .Не е въпроса да имам превозно средство !! Въпроса е дали има "H" отпред !!/пак по много причини/-другите возила са за другите хора..............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Не е въпроса да имам превозно средство !! Въпроса е дали има "H" отпред !!/пак по много причини/-другите возила са за другите хора..............

Колега , с " Н " са и Хюндаите :blink::D:D шегичка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Принципно имаше една тема в която някой беше написал:"НЕОБХОДИМО ЛИ Е ВСЯКА ОБЯВА ОТ МОБИЛЕТО ДА СЕ КОМЕНТИРА В НАШИЯ ФОРУМ" :blink:

нали все за нещо трябва да пишеме :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Мом4ета кои от вас са имали GSI/GTI ????????ако изкам  по бързи4ка кола Е определено няма да  е 1,5 Vtec.Има много хора които влизат в на6ия форум и като про4етат няколко от горните постове не стават по-големи фенове на марката, изрази от сорта"ебахти Хондажиите ебахти фанатиците...."мен не ме кефят,а такива не6та 4увам от авер4ета дето ги зарибявам.

Имаш право до някъде.Аз за това почти не съм коментирал, само казах да си го кара ГСИ-то. Интересното е, че това наблюдение не се наблюдава само при нас. Аз съм говорил с Хора дето карат VW и Опел и като чуят, че карам Хонда и жив ме оплакват и то пред мен. Единя каза "Продавай бързо и си вземи нормален автомобил.......". Оня ден също бях на гумаджия и беше спряло такси Опел Кадет (много дърто) до мен и от вътре един пич се загледа по колата и пита за колко горе/долу може да намери Хонда като тази. От там таксиджията без да му иска някой мнението се обади "Абе за какво ти е да се набиваш на японска гямия бе, да не си полудял да си купуваш Хонда?". Пак беше без коментар, но все пак не сме най-черните тук, на всеки един нормален човек е присъща тази черта. Не съм спорил с никой, да си мисли кой каквото иска в крайна сметка, коментари и спорове са излишни в този случай, за това си прав! Ама не си разлепвай лепенката, заради такова нещо :blink: Просто проблема е, че Хонда е автомобил за маняци и разбирачи. Малко са хората дето са си купили Хонда и това е останал поредния автомобил който са карали и сменили, но ги има и тях в крайна сметка.А иначе относно имиджа на Голф-а и Опела, тези марки си го извоюваха през 90-те години. Тогава мутрите караха Голф 2, а селската мечта на всеки селяк беше да си купи Голф или Опел капка ГСИ и да облече "гъзарски" анцуг от турски шушляк!п.п. Може човека да няма пари за Vti-ка и да иска да кара по-бърза кола, за парите дето има, ама всъшност ме боли каква е причината, да си кара ако иска и каручка, мен не ми пречи :D Колеги, наистина ако може да не сме крайно критични към хората, които не карат Хонди. В крайна сметка сме свободни хора и всеки има право да харесва каквото си иска. Аз от много, много време съм спрял да споря с разни Хора по въпроса! Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Мом4ета кои от вас са имали GSI/GTI ????????ако изкам  по бързи4ка кола Е определено няма да  е 1,5 Vtec.Има много хора които влизат в на6ия форум и като про4етат няколко от горните постове не стават по-големи фенове на марката, изрази от сорта"ебахти Хондажиите ебахти фанатиците...."мен не ме кефят,а такива не6та 4увам от авер4ета дето ги зарибявам.

Имаш право до някъде.Аз за това почти не съм коментирал, само казах да си го кара ГСИ-то. Интересното е, че това наблюдение не се наблюдава само при нас. Аз съм говорил с Хора дето карат VW и Опел и като чуят, че карам Хонда и жив ме оплакват и то пред мен. Единя каза "Продавай бързо и си вземи нормален автомобил.......". Оня ден също бях на гумаджия и беше спряло такси Опел Кадет (много дърто) до мен и от вътре един пич се загледа по колата и пита за колко горе/долу може да намери Хонда като тази. От там таксиджията без да му иска някой мнението се обади "Абе за какво ти е да се набиваш на японска гямия бе, да не си полудял да си купуваш Хонда?". Пак беше без коментар, но все пак не сме най-черните тук, на всеки един нормален човек е присъща тази черта. Не съм спорил с никой, да си мисли кой каквото иска в крайна сметка, коментари и спорове са излишни в този случай, за това си прав! Ама не си разлепвай лепенката, заради такова нещо :blink: Просто проблема е, че Хонда е автомобил за маняци и разбирачи. Малко са хората дето са си купили Хонда и това е останал поредния автомобил който са карали и сменили, но ги има и тях в крайна сметка.А иначе относно имиджа на Голф-а и Опела, тези марки си го извоюваха през 90-те години. Тогава мутрите караха Голф 2, а селската мечта на всеки селяк беше да си купи Голф или Опел капка ГСИ и да облече "гъзарски" анцуг от турски шушляк!п.п. Може човека да няма пари за Vti-ка и да иска да кара по-бърза кола, за парите дето има, ама всъшност ме боли каква е причината, да си кара ако иска и каручка, мен не ми пречи :D Колеги, наистина ако може да не сме крайно критични към хората, които не карат Хонди. В крайна сметка сме свободни хора и всеки има право да харесва каквото си иска. Аз от много, много време съм спрял да споря с разни Хора по въпроса!
Така е наистина , аз винаги съм казвал - ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЛОШ ВКУС :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Венета Райкова

btw кара Голф 3 бордо :blink::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

изрази от сорта"ебахти Хондажиите ебахти фанатиците...."мен не ме кефят,а такива не6та 4увам от авер4ета дето ги зарибявам.С голям кеф си залепих логото на клуба на колата май ни6то не ме спира да го разкарам.

Ми щом се срамуваш..... разкарай го. Само да ти кажа че от голфаджиите по-големи фанатици няма! Мой приятел от детство ме намрази само за това че си купих ХОНДА и вече не само ме отбягва а и говори зад гърба ми...... :blink:

"НЕОБХОДИМО ЛИ Е ВСЯКА ОБЯВА ОТ МОБИЛЕТО ДА СЕ КОМЕНТИРА В НАШИЯ ФОРУМ"

Не. Ама е интересно :D

От 92-93 година искам да карам Хонда и сега не бих си заменил Д15-ката за гореспоменатите /по много причини.......по всички причини  /.Сега може само от Прелюд нагоре- ха ха ха  .Не е въпроса да имам превозно средство !! Въпроса е дали има "H" отпред !!/пак по много причини/-другите возила са за другите хора..............

Е, аз цял живот съм карал жигулки и не съм се захласвал по други марки въпреки че съм карал много и то наистина добри коли. Жигулката си беше мойта кола по много причини и си избрах ХОНДА по същите много причини. Ако иска някой нека ми каже фанатик.

Публикувано на Aug 13 2005, 04:27 PM   Цитат (Dominic @ Aug 10 2005, 08:06 PM) Венета Райкова  btw кара Голф 3 бордо   

Ти да не си журналист ве :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

За да стане какафонията пълна... :blink: :

Мой приятел от детство ме намрази само за това че си купих ХОНДА и вече не само ме отбягва а и говори зад гърба ми......

Толкова ти е бил приятел :D Проблема на Българите и на хората като цяло че са свикнали да наричат почти всеки срещнат с който е станал лафа - "приятел" ! Истината е че хората до голяма степен се делят на "познати" и НЕ дотам добре познати. Приятелите, истинските са много малко и почти незабележими из между капките. А такъв с който се търсите от дъжд на вятър и то само за услуги и да разниущите клюките, едва ли това е приятелство, Уви... Но както и да е :D

Венета Райкова  btw кара Голф 3 бордо    .............Ти да не си журналист ве :D

Незнам Дидко дали е журналист, но лично Аз отдавна (преди повече от година) съм гледал по едно ТВ автомобилно предаванепо как интервюрираха въпросната Госпожа именно с горе споменатото си возило :D Беше много горда.BTW: а някой да знае въпросната дама коя зодия е ? :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

ОФца? Пардон :blink: Овен?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

изрази от сорта"ебахти Хондажиите ебахти фанатиците...."мен не ме кефят,а такива не6та 4увам от авер4ета дето ги зарибявам.С голям кеф си залепих логото на клуба на колата май ни6то не ме спира да го разкарам.

Ми щом се срамуваш..... разкарай го. Само да ти кажа че от голфаджиите по-големи фанатици няма! Мой приятел от детство ме намрази само за това че си купих ХОНДА и вече не само ме отбягва а и говори зад гърба ми...... :blink:

"НЕОБХОДИМО ЛИ Е ВСЯКА ОБЯВА ОТ МОБИЛЕТО ДА СЕ КОМЕНТИРА В НАШИЯ ФОРУМ"

Не. Ама е интересно :D

От 92-93 година искам да карам Хонда и сега не бих си заменил Д15-ката за гореспоменатите /по много причини.......по всички причини  /.Сега може само от Прелюд нагоре- ха ха ха  .Не е въпроса да имам превозно средство !! Въпроса е дали има "H" отпред !!/пак по много причини/-другите возила са за другите хора..............

Е, аз цял живот съм карал жигулки и не съм се захласвал по други марки въпреки че съм карал много и то наистина добри коли. Жигулката си беше мойта кола по много причини и си избрах ХОНДА по същите много причини. Ако иска някой нека ми каже фанатик.

Публикувано на Aug 13 2005, 04:27 PM   Цитат (Dominic @ Aug 10 2005, 08:06 PM) Венета Райкова  btw кара Голф 3 бордо   

Ти да не си журналист ве :D
Чак пък срам.......Ти от дете ли има6 Хонда..евала ей тва е фенНерде офца нерде овен.,Виж колега мисълта ми бе6е не да разпалвам разни остроумни разсъждения ..Демона си служи по-добре от мен с изразните средства а именно човека добре го каза "да сме по умерени в изказванията си" ,6тот 1 е да го каже6 друго да напи6е6.А нали се се6та6 колко хора тука(форума) не карат Хонда а горе споменатите марки и как да се по4уства 4овека като няква 6матка му казва 4е е селяк и т.н.Тва 4е 6те насере6 някой 6тот харесвал Опел или ФОЛКСВАГЕН не ни прави по-големи Хондажии или феновеЗа да не се забата4ваме в разни тъпи спорове реплики и дуплики предлагам да делийтнем 6ибаната тема :D:D ПП на Венета ко не и харесвате :P бих запотил джамовете на Голфа и :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

ПП на Венета ко не и харесвате :blink: бих запотил джамовете на Голфа и :D

хахахахахахаха :D:D:D:P нищо, че не е Хонда, всеки би ги запотил май..... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Ти да не си журналист ве :blink:

Не, ама и други неща знам :DНапример Деси (бившата бек вокалистка на Слави - онази рунтавата хубавица :D ) Тя пък кара Сивик 5 ген. хеч. червен :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ти да не си журналист ве :blink:

Не, ама и други неща знам :DНапример Деси (бившата бек вокалистка на Слави - онази рунтавата хубавица :D ) Тя пък кара Сивик 5 ген. хеч. червен :D
Ей ставам й фен :D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Дидко сложи :blink: че не си по темата ве :D Шегувам се ха ха :D Готин си е раздела :D Драгич, вместо да даваш тон на форума дай идея ( Форума има кой да го мисли ) примерно...... Оф топик да не се вижда от нечленове на клуба :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Дидко сложи :blink: че не си по темата ве :D Шегувам се ха ха :D Готин си е раздела :D Драгич, вместо да даваш тон на форума дай идея ( Форума има кой да го мисли ) примерно...... Оф топик да не се вижда от нечленове на клуба :D

И как ще стане това??? Мислил ли си колко работа е това от страна за тези " които мислят за форума " ??? :P Пък и кво значи членове на клуб-а ? Защото Хонда Фен Клуб България съществува , но не знам да има вече официално записване , приемане и членове на този клуб :P:P А щом няма , значи всичко си остава в пространството ( виртуално ) и нищо повече :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

И как ще стане това???

Лесно :blink: "Мислещите" ни познават и знаят кой кой е :D А иначе и мен не ме кефи че не мога да си платя чл. внос :D ма тва е положението :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Готин си е раздела ;)

Да, време си му беше, само дето не ми е ясно що трябваше да ми стигне рейтинга до 30% за да се появи тоя раздел. Ама айде дано да е за добро ;);) Вече ще слушам какво ме кара АДХ и така ще правя ;) А идеята да се вижда само от логнати потребители и тя е готина, ама това го решават старшите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...