Jump to content
Olmy

Продава се на части или цял

Recommended Posts

Отново пускам обявата от името на приятел :lol: В заглавието съм го написал вече за какво става на въпрос. Сивика е нов внос, дизел и е с всички необходими документи. Колата се намира в близост до Пловдив на 12 км извън града в южно направление.

За информация и цени GSM: 0895700680 - Николай!

Ето и малко снимков материал:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

П.С. Моля при интерес от ваша страна, звънете на посоченият телефон за въпроси относно наличност на части и цени !!! Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не продавам аз. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе :dry:

П.С. Моля при интерес от ваша страна, звънете на посоченият телефон за въпроси относно наличност на части и цени !!! Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не продавам аз. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе :cool:

П.С. Моля при интерес от ваша страна, звънете на посоченият телефон за въпроси относно наличност на части и цени !!! Като ми задавате въпроси пишейки ми на Л.С., аз не мога да ви дам никаква информация и отговори на вашите въпроси, тъй като не продавам аз. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продаден ! Слагайте катанеца ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...