Guest sand0 #1 Публикувано 9 Август, 2005 Яко ако имаш пари за нов Цивик то ето един със сериен двигател на газ http://automobiles.honda.com/models/model_...erDetected=True Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest street_fighter #2 Отговорено 9 Август, 2005 абе не знам ама аз,примерно като съм заклет хондаджия никога няма да си я взема,как ли ще върви кола която се предполага че е със спортен характер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #3 Отговорено 10 Август, 2005 Изключително мъдро изказване... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #4 Отговорено 10 Август, 2005 Изключително мъдро изказване... То малко му трябва на човек Аз до колкото знам , тези модели са изключително добре измислени . Един собственик на такава Хонда Акорд , сподели , че му горяла газ колкото и бензин и сподели общото мнение , че българската газ ( гЪз) е отвратителна И аз пък като заклет фен на марката , с огромно удоволствие , ще си карам тоя сивик на газчица , пък като искам спортния й дух да се изкара , хоп на бензинец и " гледай ми стоповете " Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #5 Отговорено 10 Август, 2005 и сподели общото мнение , че българската газ ( гЪз) е отвратителна само дето е пропуснал да спомене че и бензина у нас е същият боклук...Иначе много се съмнявам някой да усети разлика между каране на газ и на бензин , ако колата е обурудвана с читав газов инжекцион.Както се вижда на сайта на БРЦ, вече се предлагат газови инжекциони за турбинирани мотори...Но както се казва, който веднъж е подкарал на газ, после не му се отказва (някой беше отбелязал , че било също като педерастията, но затова само той си знае:-)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #6 Отговорено 28 Август, 2005 Само че тоя Сивик е за природна газ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове