Jump to content
Guest Stayllisimo

Civic EG6-H22?

Recommended Posts

Guest Stayllisimo

Може ли да ми кажете някакви примерни времена или линкове на четвърд миля,на H22 мотора във купето на един Сивик 1.6?

Редактирано от Stayllisimo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest del_sol_fen

abe moeto malovajno mnenie e che tochno H22 (prelude ako ne se luja) e dosta tejuk. znam mnogo hora slagat 2.0L ot CRV koito ima dosta vurtiash moment, i mnogo vurveli lekite koli s nego. inache za 1/4 mile "guess-timate" .. tria da kajesh koi dvg, i tochno koia honda 1.6...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Може ли да ми кажете някакви примерни времена или линкове на четвърд миля,на H22 мотора във купето на един Сивик 1.6?

B18C (ако успееш да си намериш такъв :wub: ) ще ти свърши много по-добра работа от H22A :heart: B18C е слаган на Integra DC2 Type-R, а самият двигател е 1.8i DOHC VTEC със 190-200 к.с. (не съм сигурен, точно колко е, защото по различните сайтове го водят различно) :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stayllisimo

abe moeto malovajno mnenie e che tochno H22 (prelude ako ne se luja) e dosta tejuk. znam mnogo hora slagat 2.0L ot CRV koito ima dosta vurtiash moment, i mnogo vurveli lekite koli s nego. inache za 1/4 mile "guess-timate" .. tria da kajesh koi dvg, i tochno koia honda 1.6...

Еми Хондата да предположим е някое 1.3 или 1.6 91-95г.споредзависи какво купе ще си намеря.А точно за конкретният двг. питам защото сега ми е падналацялата кола Prelude блъсната със въпростният моторза сумата от 1000 евро,а за един двг. от интегра искат над 2к. евро.за който се чака светлинни години.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Горе долу трябва да даде около 14.8-15 сек на 400м

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

abe moeto malovajno mnenie e che tochno H22 (prelude ako ne se luja)  e dosta tejuk.    znam mnogo hora slagat 2.0L ot CRV koito ima dosta vurtiash moment, i mnogo vurveli lekite koli s nego.  inache za 1/4 mile  "guess-timate" .. tria da kajesh koi dvg, i tochno koia honda 1.6...

Еми Хондата да предположим е някое 1.3 или 1.6 91-95г.споредзависи какво купе ще си намеря.А точно за конкретният двг. питам защото сега ми е падналацялата кола Prelude блъсната със въпростният моторза сумата от 1000 евро,а за един двг. от интегра искат над 2к. евро.за който се чака светлинни години.
между другото , ако се откажеш от въпросния прелюд, драсни един ред , че аз съм с Ф20 на акорда и нямам нищо против да го направя малко по -пъргав ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/

Горе долу трябва да даде около 14.8-15 сек на 400м

и с 4ат тек а ли го из4исли?не се засягаи жорка ама тва е..... изказване никои неможе да даде на тоз вапрос отговор 6тот вс е много относително а и до кат не се направи неможе ад се рабере

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Аз говоря приблезително че там некаде треа се варти щото 1.6 doch vtec ги прай за 15.6 тай че горе долу толкоз треа се вартяр времената може и поиче може и по малко :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

doch vtec

Тва американският двигател на додж ли е? :);):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Упс малка грешчица :) Карай ся са посмейте малко и готово

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

H22 е по-лек от B20!Освен това е с никасилово покритие на ризите.

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...