Jump to content
Guest bobo21

honda accord users manual

Recommended Posts

Guest bobo21

Здравейте,Търся под дърво и камък да купя или дръпна от нета ръководство за потребителя за Honda Accord 2.0IES '99(двиг F20B6).Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Намерих го във вид на софтуер за windows - на руски.Не беше лесно - 3 дена ровене в нета.Ако някой се интересува да пише.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

На мен много добра работа ми свърши първия линк. Отдавна си търсех manual за Акорда ми, но това което намерих там надминава всякакви очаквания - над 1000 страници :heart: Благодаря! :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan_m

Здравейте,От скоро се регистрирах във форума, тъй като от 20 дни съм притежател на Honda Accord 1.8 iES '99. Моето ръководство и сервизна книжка са на италиански и руската версия, която свалих благодарение на линка е наистина много подробна!Благодаря на Бобо Двайсет и Едно за ценната информация! :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Добре дошъл в клуба.Само от любпитство: Да не е една синя Хонда, която продаваше един чичо, койо има магазин за части на Козлодуй?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan_m

Да, синя е, но я купих от автосалон в Пловдив. Нов внос от Италия.Имаше и обява в Mобиле бг, която излезна след покупката и стоеше до преди седмица. В момента в Пловдив пак се продава една синя, но 2 литра дизел /пак има обява/.След някой ден ще пусна и снимки!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6

Ето го моето (Honda Accord 98-02 users & service manual на руски):

http://kaprolon2000.ru/sens/accord.rar

<{POST_SNAPBACK}>

Аз дръпнах този програмка, но доколкото виждам тя май се отнася за американските Хонди, защото двигателите са само 2,3 и 3л

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Аз дръпнах този програмка, но доколкото виждам тя май се отнася за американските Хонди, защото двигателите са само 2,3 и 3л

<{POST_SNAPBACK}>

Точно за английските се отнася (американските имат друг дизайн).

Вътре са описани и по-малките двигатели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6

Да - така е. Разгледах програмката и видях нещата, които ме интересуват. Благодаря за линка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Абе, някой пази ли то това цд, че си форматирах диска и го нямам вече?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Имам го на харда ще го запиша на диск , само кажи как да ти го изпратя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Можеш ли да го сложиш за теглене през интернет някъде?И бавно да е ще го оставя да се влачи ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Колеги помогнете ми моля - разцепих се да търся manual за моя Accord и нищо ;( Това най-вероятно е защото е х-Американски модел - купе '92. Видях този линк за американските модели, но не ми се отваря....Ако някой знае къде мога да намеря, нека сподели защото се измъчих. Намерих за седан модела но не ми вършат работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Ръководството, което цитираме е за английски акорд 6то пок.За по-стари, като твоя има доста документация из нета - виж линка в началото на темата и ако там няма - google.com

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

и аз не мога да намеря книжка с пълно инфо.. за акорд 1 ген. ако някой има идея мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Разбрах за кои модели говорите, но линка в началото на темата не ми се отваря. А в google отдавна съм проверил

Ръководството, което цитираме е за английски акорд 6то пок.

За по-стари, като твоя има доста документация из нета - виж линка в началото на темата и ако там няма - google.com

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gydi

линковете не работят. Може ли който ги има да ги постави някъде. Ако не знае как да пита плз.Всъшност защо си нямаме място за такива ръководства ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gydi

Някой може ли да ми изпрати Руския мануал acord.rar на georgi_georgiew@yahoo.com линка не работи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...