Jump to content
Guest Krelion

Кое е по разумно?

Recommended Posts

Guest Krelion

Кое е по разумно?5 ген V-tec 1.6 или 6-та но с по слаб мотор за долу горе същите пари?Естествено предпочитам по якия мотор но все пак?И може ли да се намери 6-та V-tec за 7-8000лв? :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

не знам кое е най разумно в таа скапана държава - нито пътищата са пътища ,нито заплатата е заплата ,нито закони има ,нито полиция има -само алчни и злобни селяни ,които гледат да те прекарат ...........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

не знам кое е най разумно в таа скапана държава - нито пътищата са пътища ,нито заплатата е заплата ,нито закони има ,нито полиция има -само алчни и злобни селяни ,които гледат да те прекарат ...........

Еиии мерси за мнението ;) Знаеш ли,от съвсем скоро съм в тоя форум,но прочетох доста неща и оставам с впечатлението,че тук има доста интелигентни хора.Навил съм се да си взема кола и просто искам вашето компетентно мнение.Това е. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

И между другото за съжаление си абсолютно прав.... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet
:cool: Аз бих взел 5 генерация с двувалката ,но това е лично мнение. Повечето от тва поколение са сдухани от каране -така ,че не бързай с парите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Имаш предвид 5-та.Ами кво ще кажеш за нов внос?В европа са по запазенички нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Имаш предвид 5-та.Ами кво ще кажеш за нов внос?В европа са по запазенички нали?

желателно /почти задължително :cool: /е да е отвън колата.просто прочети по-стари постове на тази тема-колегите от форума доста подробно и компетентно са описали за кво тряа се оглеждаш -аз по едно време се бях отказал да взимам въобще кола понеже не харесвах Хондите ,които гледах,но попаднах на доста запазена от Austria и сега не съжалявам -почти всеки ден я юркам ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Кое е по разумно?5 ген V-tec 1.6 или 6-та но с по слаб мотор за долу горе същите пари?Естествено предпочитам по якия мотор но все пак?И може ли да се намери 6-та V-tec за 7-8000лв? :cool:

В единя случай взимаш една по-нова кола, в другиа избираш по-мощнтана, но малко по-стара. Много ми е трудно да ти кажа какво да избереш. Ако е в перфектно състояние и едната и другата, аз бих взел все пак по-новата. Предполага се, че има повече хляб в нея и ще я караш по-дълго, но ти си решаваш в крайна сметка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз бих взел 6-та генерация без да мисля , колкото и да е добър двигателя на 5-та , това вече е стара кола :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest YoLan

В мобиле.де се предлагат доста добри коли за 3000-4000 евро, лошото е, че като сложиш и транспорт и ДДС и стават към 9-11000 лв.Аз след доста търсене си взех от тук 96 година за 6700, внос от Италия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

аз ако имах парите директно си взимам 5 ген двувалката,за мен 5та е по красиво от 6та!!!убедих се че с търсене всичко се намира - не бързаи при избора,огледай хубаво и тогава взимай

Редактирано от street_fighter

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

да ти кажа по нови4ката 6 е по-добре според мен, пък и като се замислиш 4е витек си вземат разни (състезатели) което предполага много гас до дупка и съответно по голяма амортизация :cool:

Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Аз преди 8 месеца можех да избирам между то4но тези 2 генерации, и избрах 5та, защото според мен в 6та липсва цялата агресия на Хонда,просто още един стандартизиран автомобил, какво като е по-нова?????? Но това си зависи и от 4овека, ти коя по-харесва6, все пак нали ти ще си я гледаш всеки ден, аз моята колкото пъти я погледна и се кефя 4е си взех именно 5-та, по вид няма равна, а за бягането си бяга супер! Успех с решението! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ако някога си карал VTEC нямаше да се чудиш така че вземи да опиташ гарантирам ти че ще забравиш за по-малките мотори :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Моят приятелски съвет е, че наистина агресията и ниското купе на 5та генерация е по-добре от 6та генерация. Колкото до годините - по-добре е да се вземе 6та генерация, понеже ще е по-запазена(което пак не е гаранция).Но като цяло - огледай добре колите!!! Ако наистина и двете са еднакво запазени, не му мисли а вземи 5тата, защото на човек никога не му достигат кончетата и ще се радваш на 1.6, пък и агресивното купе е от голямо значение, как изглежда колата на пътя!!!Изборът е твой!!! Успех :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

както каза колегата MIYAMOTO трябва да разбереш какво става след 4 000 / 4 200 rpm и тогава няма изобщо няма да се чудиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Както и някой от предните мнения - 5та е много по красива...и двигателя си е двигател...аз съм си за 5та ако я намериш 95та година...направо няма закво да се чуди човек повече...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

5чка

препратка за "Майната....."- сори твоята кола е прекрасна - знаеш казвала съм ти

ноооооооооооо

хихи няма по-красиво създадено от човек на земята от хонда 5

а Витека - за какво говорим - момчетата по-горе казаха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

От всичко казано до тук трябва ли да се разбира че мотора на 5-та е по здрав от този на 6-та?Те не са ли еднакви - от вътре т.е. бутала ........ и т.н.?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

От всичко казано до тук трябва ли да се разбира че мотора на 5-та е по здрав от този на 6-та?Те не са ли еднакви - от вътре т.е. бутала ........ и т.н.?

За здравина и двата са много здрави, колегите имат предвид мощността на 1.6 двуваловия Vtec, че е 160 коня. Аз харесвам 6-а генерация, особено купето и си казах мнението, освен това и от 6-та има 160 коня мотор, но ще е доста по-скъпа. Все пак по-новото си е по-ново, ако имаш възможност разбира се :D ти си реши :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Пич,каквото и да ре6и6 да пазарува6 гледай да ти останат поне 2 бинки отделени за колата и само за нея,не ма питай за6то.После не мога да са саглася 4е в БГ който карал Витек бил състезател....не мисли 4е бай Италианец или Гюнтер е жалил колата,вси4ко е късмет батка.Няма ко толкова да му стане на мотора,колко Хонди без комресия са виждали колегите.........Колкото до красотата на 5 или 6 всяка 1 от тях си има 4ара.Представи си ги тръ6нати на земята на 16' или 17' 4ерни джамове с 1или 2 бурии от зад....Увляках се малко :blink: Кот ти е на сърцето пи4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Карам и 5-та и 6-та ВТИ. 2-те нямат допирни точки! Квото и да си пишем 5-тата ген си е поостаряла като дизай, вътре таблото е доста по-куцичко от на 6-тата ама ако сложиш от интегра става перфектно. Паства 1:1.5-ген по отношение на динамика, агресия на пътя и удоволствие от шофирането е светлини години по-напред. Кола която искаш да караш.6-ген по-голяма тишина, по съвременен дизайн (тия след фейслифта са страшни ма ВТИ-та от тях само 2 знам в БГ). Абе бърза кола с която да се возиш.Качи се в едното, качи се и в другото и си направи изводите. На мене ако ми предложат 2 еднакви без да се замисля ще звема 5-чката особено ако е JDM SiR2!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest La4o

По принцип и аз сам за по-мощната кола, но това си е въпрос до човек. Наистина дизайна на 6та генерация е доста по-готин, но и цената ще е по-висока. Най-добре качи се в едната и другата и която повече те изкефи това е. В края на краищата това което ти е на сърце това ще е най-добре за теб.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Новата кола си е нова! Колкото и да се кефя на динамични автомобили, и да няма друга кола за мен освен CRX 2nd gen, признавам новата кола!Имал съм и кола на 3 години, друго си е. Може и евтино фордче да беше, ама беше новичко!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Новата кола си е нова! Колкото и да се кефя на динамични автомобили, и да няма друга кола за мен освен CRX 2nd gen, признавам новата кола!Имал съм и кола на 3 години, друго си е. Може и евтино фордче да беше, ама беше новичко!

НОВ FORD = CIVIC 2GEN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

5-та по лека ли е от 6-та и с колкко?За6тото аз сега карам 6-та(преди това карах 5-те),и мога да кажа че наистина е по тиха и малко по различно стапва на пътя!А и 160 HP са си нещо доста по различно ;))))КИакто казва Омбре след 5.5 те удря бързия влак :D)) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

хихи няма по-красиво създадено от човек на земята от хонда 5

Има има ;) и то е...Ния в червен Сивик 5 хеч. :D;)Майтапа настрани! 5-цата си е с много добре изпипана линия за годините, а и като сравним цените с 6... 5! 5! 5! 5! 5! 5! 5! 5! ;) Редактирано от Didko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mr97%

аз съм пристрастен, защото все пак карам 5-а ген.. вярно 6-цата е по-човешка отвътре, но пък ако ми трябва толкова човешка кола е по-добре да си взема седана. на 6-цата фигурата наистина си губи от агресията, а предните фарове (без да се засягат собствениците на 6-ци, това си е лично мое мнение) са малко неадекватни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Е мерси пичове интересни мнения давате и аз предпочитам новата кола,но петицата си е петица,особено с 160 кон4ета под капака.ОК,На 10-ти октомври съм готов да купувам тъи,че чакам предложения.Определено търся CIVIC 5gen DOHC V-TEC 1.6!!!!:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

това определено е по-сигурният начин да се претрепиш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

<{POST_SNAPBACK}>

Стига бе Магнуме,ся как 6е си продам колата :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

<{POST_SNAPBACK}>

Стига бе Магнуме,ся как 6е си продам колата :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

твоята поне спира ... и моята вече!

ти нали няма да я продаваш, че сега на метан ти е по-евтино да я караш :ban:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Dragi4,продай ми твоята ве!!!:)

<{POST_SNAPBACK}>

Мой 6ибаната истина е 4е колата ве4е е златна.Последно инвестирах за нова боя спира4ни дискове,карбонови синхрони,стопове... по4нах и музика да и правя.Едвали 6е я цака6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Еи трябваше да я взема докато я продаваше :lol: Жалко че не съм в БГ.Аре намерете ми нещо бе пичове,ама искам да е запазена и на малко километри.За парите,ако е добра,колкото толкова :lol: ПС:Маи се изхвърлих :lol::lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...