Jump to content
Guest Ceko

Задна кора

Recommended Posts

Guest Ceko

Направих си дървена кора отзад и се чудя с какво да я обшия. Ще ми се да е в цвета на интериора. Някой знае ли къде се продават във Варна такива платове като на седалките? Казаха ми да търся плат за тонколони, ама те не са ли само черни?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ne sa samo cherni, ima gi v kakvito iskash cvetove, no glavno v cialata gama cherno-sivo-bialo. Za magazin v Varna ... :unsure: sorry - neznam. A kato cena - analogichni sa na cenite na tapiceriite za sedalki!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

в Пловдив един пич ги прави - кора + тапицерия ПЕРФЕКТНА изработка излиза 30-35лв. Аз правих за митсубиши колт и мазда 323ф и съм много доволен :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

аз реших сам да си направя - поръчах на аудиомания да ми направят, но я направиха по-къса и по-широка, и отзад не се захваща от капака и подскача, като същевременно скърца щото опира отстрани ... ужас!тапицираха я с нещо като мокет с подобен цвят, тъмносин - приятно е. но реших сам да си купя МДФ, да си го изрежа в точната форма, която искам, ще направя и доста дупки по нея, хем да е по-лека, хем и да минава звука от тубата.и ще я тапицирам в кожа, като задната 'седалка' много ми хареса как изглежда на онзи CRX с червено-черната кожа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

задната кора е обшита с с не6о като мокет..така 4е и тва може6 да използва6 ..поне има богата гама..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

задната кора е обшита с с не6о като мокет..така 4е и тва може6 да използва6 ..поне има богата гама..

Probval sym - ne e dobra ideia - izgaria ot slynceto i pochva da se roni - gadna rabota! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...