Accordeon 0 #1 Публикувано 31 Януари, 2009 Здравейте колеги, След половин година почти без проблеми Акордеона почна нещо да се бъзика с мен.Ето случката:Преди два дни установявам, че май акумулатора е поспаднал - стартера върти, ама някак си без желание. Колата иначе запали без проблем.На следващия ден положението се влошва леко - относно желанието на стартера да върти де...., иначе си палим от раз.И на третия ден вика "аааа, не. Ток няма" - давам на контакт - лампата на таблото за акумулатора не изгасва и после като въртя ключа нищо не се случва. Абсолютно нищо.Заредих акумулатора - ефект никакъв. Реших, че е oт акумулатора (купил съм го с колата.... сложен е за първи път в кола I.2005г.). Купих си нов !Познайте кво стана - познахте - пак нищо. Свети си лампата, че нямам ток и това си е. Акъл някакъв да му се намира на някой ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 31 Януари, 2009 Коя лампа не изгасва - за зареждането на акумулатора ли, защото ако е тя и алтернатора е в покой тя не гасне.Аз не се сещам за такава лампа, която да свети, че нямаш ток.Провери си масата на двигателя и ако не се оправи ще ремонтираш стартер / вероятно смяна на четки /. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunny 0 #3 Отговорено 31 Януари, 2009 аз имах същият проблем!Оказаха се четки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordeon 0 #4 Отговорено 31 Януари, 2009 Да доложа - оказаха се четки... Вече всичко е на 6. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове