Jump to content
Accordeon

Акордеона не пали

Recommended Posts

Здравейте колеги, След половин година почти без проблеми Акордеона почна нещо да се бъзика с мен.Ето случката:Преди два дни установявам, че май акумулатора е поспаднал - стартера върти, ама някак си без желание. Колата иначе запали без проблем.На следващия ден положението се влошва леко - относно желанието на стартера да върти де...., иначе си палим от раз.И на третия ден вика "аааа, не. Ток няма" - давам на контакт - лампата на таблото за акумулатора не изгасва и после като въртя ключа нищо не се случва. Абсолютно нищо.Заредих акумулатора - ефект никакъв. Реших, че е oт акумулатора (купил съм го с колата.... сложен е за първи път в кола I.2005г.). Купих си нов :rolleyes:!Познайте кво стана - познахте - пак нищо. Свети си лампата, че нямам ток и това си е. Акъл някакъв да му се намира на някой ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коя лампа не изгасва - за зареждането на акумулатора ли, защото ако е тя и алтернатора е в покой тя не гасне.Аз не се сещам за такава лампа, която да свети, че нямаш ток.Провери си масата на двигателя и ако не се оправи ще ремонтираш стартер / вероятно смяна на четки /.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имах същият проблем!Оказаха се четки! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да доложа - оказаха се четки... Вече всичко е на 6.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...