alamar 0 #1 Публикувано 30 Януари, 2009 Здравейте!Колата е Хонда Акорд 2.0 TDI, 1999 г.След изключване от скорост в движение, оборотите се менят м/у 500 и 800, според индикацията на оборотомера. Чува се и неравномерния звук на двигателя. Проблема не винаги го има, понякога си работи нормално.Ако някой има представа каква е причината, нека да пише.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 30 Януари, 2009 ми мита е бензин,ама и аз го имам тоя проблем от време на време.при мене се оказа замърсенсмукач(стъпково моторче)и клапани разни на входа на инжекцията.след изчистване и промивка проблема изчезва.при тебе може и да е от това,може и от мръсен въздушен филтър да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 30 Януари, 2009 Двигателят ти е на Rover, предполагам.Единственият проблем на този мотор, доколкото знам е лоша изолация на снопа проводници от компютъра до ГНП.Няма лошо и да пръснеш с контактен спрей буксите на същия сноп. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosh 4 #4 Отговорено 30 Януари, 2009 Здравейте!И при мен го прави, само че като вкл. фарове и вкл. вентилатора на 3. При мен има и друго, със лек маховик съм. Ако някой има идея от какво ми е проблема, да ми пише на лични. Ще съм му много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inc0rrupt2000 0 #5 Отговорено 30 Януари, 2009 При мен се получава като се рестартира компа по някаква причина и докато запомни настроиките седи на 500 оборота .......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове