Jump to content
alamar

неравномерни обороти

Recommended Posts

Здравейте!Колата е Хонда Акорд 2.0 TDI, 1999 г.След изключване от скорост в движение, оборотите се менят м/у 500 и 800, според индикацията на оборотомера. Чува се и неравномерния звук на двигателя. Проблема не винаги го има, понякога си работи нормално.Ако някой има представа каква е причината, нека да пише.Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми мита е бензин,ама и аз го имам тоя проблем от време на време.при мене се оказа замърсенсмукач(стъпково моторче)и клапани разни на входа на инжекцията.след изчистване и промивка проблема изчезва.при тебе може и да е от това,може и от мръсен въздушен филтър да е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двигателят ти е на Rover, предполагам.Единственият проблем на този мотор, доколкото знам е лоша изолация на снопа проводници от компютъра до ГНП.Няма лошо и да пръснеш с контактен спрей буксите на същия сноп.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!И при мен го прави, само че като вкл. фарове и вкл. вентилатора на 3. При мен има и друго, със лек маховик съм. Ако някой има идея от какво ми е проблема, да ми пише на лични. Ще съм му много благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен се получава като се рестартира компа по някаква причина и докато запомни настроиките седи на 500 оборота ..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...