Jump to content
Guest group4dam

Има ли 1.5 16 не е V-teck a e 101 коня - американ

Recommended Posts

Guest group4dam

Продава се една американка 5-та седан , ама ми разправя че бил 101 коня.освен да пълна инж. Я дайте компетентно мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Има, да. D15B7 е двигателят, слагат го главно на купетата. Според запознати, се бил режел страшно. :unsure:

Иначе, да, с инжекцион е, ако става дума за същия червен седан, за който си мисля, колегата Halo беше ходил да го разглежда и единственото, от което се беше притеснил, е че продаващият собственик я карал като ненормален и й изпивал силиците. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

С Габровски номер е червен --- седан. Същия ли е ??? Анатоли се казва тоя.Щото има два червени седана в Габрово за продан - единия е 1.5 16 - 90 камили , другия е тоя 101 -- каза че лагера на диференциала е за смяна и има лек удар отпред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Сивик Купе 1.5, 16V, LSi ------ един вал, 101 конски сили, пълен инжекцион.Двигателят е D15B7 - както спомена колегата.Съществува такъв двигател, той е именно под моя капак, но колата ми е купе. За седана не мога да ти кажа. ADH-Honda e компетентен по историята на Honda и може да ти каже дали производствено го има седана с този двигател.

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo

Сивик Купе 1.5, 16V, LSi ------ един вал, 101 конски сили, пълен инжекцион.Двигателят е D15B7 - както спомена колегата.Съществува такъв двигател, той е именно под моя капак, но колата ми е купе. За седана не мога да ти кажа. ADH-Honda e компетентен по историята на Honda и може да ти каже дали производствено го има седана с този двигател.

Да, има седан с такъв двигател, но в Канада. Може да има и в САЩ, но не съм сигурен. Сивик седан 5-та генерация в Канада се продава само с 2 мотора-D15B7 и D16Z6.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

по принцип тези двигатели са само за америка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

по принцип тези двигатели са само за америка

Принципно ако бяха "САМО" за Америка, едва ли щяха да се предлагат и за Европейския пазар :wub: А дефакто са се предлагали (т.е. ФАКТ) :heart:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...